valencià    castellano/español

    NOTÍCIES 2018

     Totes les notícies actualitzades ACÍ.

   Inscripció per a l'Escola de Lluita.

            El lloc on impartim lluita és:

            - Pavelló Internuclis: dilluns a divendres de 17:30 a 21:30 h

            Per a més informació ACÍ.

Informació de l'Escola de Lluita

 

            Durant tot l'any es poden realitzar les inscripcions a l'Escola d'Iniciació Esportiva de Lluita de Sagunt.

            S'haurà de consultar els horaris definitius i/o la possibilitat d'obrir nous grups depenent de l'edat.

         Els horaris i els llocs d'impartició de les classes són:

        Fins els 12 anys:

            - Pavelló Internuclis: dilluns a divendres de 17:30 a 18:30 h

        Majors de 12 anys:

        - Pavelló Internuclis de dilluns a divendres de 17:30 a 22:00 h.
     

 

Bon Nadal (24-12-2018)

El Club de Lluita Camp de Morvedre us desitja bones festes i un prospere 2019, ple d'èxits.

El Club de Lluita Camp de Morvedre us desitja bones festes i un pròsper 2019, ple d'èxits.

RAUL GALLUR PLATA EN EL SANT BLAS. (24-12-2018)

El dissabte 22 de desembre el Club de Lluita Camp de Morvedre es va acomiadar de la competició de l'any 2018 amb la participació de Raúl Gallur Fernández en el Torneig de Nadal de Sant Blas de Madrid.

Raúl, que va participar en grecoromana 87 Kg, i que és l'actual campió d'Espanya sub-23 en lliure olímpica, va acabar amb una meritòria segona posició, només per darrere del campió d'Espanya. No van poder participar Esmeralda Gallur ni Hugo Marta a causa de catarros d'última hora.

Encapçalant l'expedició va estar Pedro Ojeda, i l'àrbitre Félix Ramírez, actuant com a delegada Marta Ojeda.

D'altra banda, el dissabte 22 i el diumenge 23 es van dur a terme les anuals Jornades de Tecnificació que van tornar a comptar amb destacats entrenadors.

Èxit del Camp de Morvedre en els autonòmics cadet i sènior. (16-12-2018)

El dissabte 15 de desembre, el Club de Lluita Camp de Morvedre va participar en els Campionats de la Comunitat Valenciana de les categories sènior i cadet que es van celebrar a Quart de Poblet, on van tornar a estar insuperables i van collir 9 ors, 3 plates i 1 bronze, collint els 3 campionats júnior i un subcampionat cadet per equips.
Raúl Gallur Fernández, campió d'Espanya sub 23, i que va passar a Madrid tota la setmana en la concentració amb la selecció espanyola sub 23 finalment va poder participar.
Van estar dirigits pels entrenadors Pedro Ojeda i Juan Carlos Morte, i l'àrbitre Pablo Perales.

Els resultats detallats van ser:

Cadet lliure olímpica
Ignacio Mellado (65 Kg.): 4t

Cadet grecoromana
Ignacio Mellado (65 Kg.): 2n
Per equips 2n Camp de Morvedre

Sènior lliure olímpica femenina
Marta Ojeda Navarro (Camp de Morvedre) (72 Kg.): 1a
Esmeralda Gallur Fernández (76 Kg.): 1a
Per equips 1r Camp de Morvedre

Sènior lliure olímpica masculina
Miguel Ángel Tabasco López (70 Kg.): 3r
Roberto Tébar Gallur (86 Kg.): 2n
Raúl Gallur Fernández (86 Kg.): 1r
Borja Pons Paterna (92 Kg.): 1r
Maxwell Ibáñez (125 Kg.): 1r
Per equips 1r Camp de Morvedre

Sènior grecoromana
Miguel Ángel Tabasco López (72 Kg.): 2n
Roberto Tébar Gallur (82 Kg.): 1r
Raúl Gallur Fernández (87 Kg.): 1r
Borja Pons Paterna (97 Kg.): 1r
Maxwell Ibáñez (130 Kg.): 1r
Per equips 1r Camp de Morvedre

D'altra banda, ja es preparen per al cap de setmana que ve les jornades de tecnificació de lluita que el club celebra en aquestes dates amb caràcter anual.

Iker Cuadros 5é i Jorge Hernández 9é en el Campionat del Món Cadet de Sambo en Novid Sad (Sèrbia). (05-11-2018)

Iker Cuadros Ruiz i Jorge Hernández Campan, del Club de Lluita Camp de Morvedre han representat a Espanya en el Campionat del Món Cadet de Sambo, on han demostrat el seu gran nivell esportiu en la competició, arribant a fregar el podi.

En 2a ronda, tots dos van superar amb escreix a la Xina, que es va mostrar molt competitiva en els combats fins a última hora. En Quarts de final, Iker Cuadros va superar a França amb un avantatge de 9 punts amb un combat molt ben portat des del principi, mentre que Jorge Hernández va caure davant Moldàvia, davant un difícil combat tècnicament i en espera de la repesca que mai va arribar.

En semifinals Iker es troba cara a cara amb Rússia, campiona al final, perdent, però repesca i lluita en diversos combats davant Geòrgia, fins a quedar classificat en 5é lloc que és un gran lloc a nivell mundial en Sambo. Això suposa un gran assoliment tant per al club com per a la Selecció Espanyola de Sambo.

Finalment, felicitar també l'entrenador del nostre club Dario de Nalda (judocanet) que ja ha aconseguit la seua internacionalitat amb Espanya.

AUTONÒMIC LLUITA I LLIGA INFANTIL, TROBADA GRAPPLING I FALLA ELS VENTS (02-12-2018)

El dissabte 1 de desembre, el Club de Lluita Camp de Morvedre va participar en diversos esdeveniments:

D'una banda, els equips de lluites olímpiques van participar en els Campionats de la Comunitat Valenciana de les categories júnior i escolar que es van celebrar a Quart de Poblet, on van estar intractables i van collir 9 ors, 1 plata i 2 bronzes, amb un campionat i dos subcamcapeonatos per equips.

Van estar dirigits pels entrenadors Pedro Ojeda i Juan Carlos Morte, i acompanyats pels àrbitres Félix Ramírez i Pablo Perales.

Els resultats detallats van ser:

Escolar lliure olímpica
Ignacio Mellado (68 Kg.): 1r

Escolar grecoromana
Ignacio Mellado (68 Kg.): 1r

Júnior lliure olímpica femenina
Marta Ojeda Navarro (Camp de Morvedre) (72 Kg.): 1a
Esmeralda Gallur Fernández (76 Kg.): 1a
Per equips 2n Camp de Morvedre

Júnior lliure olímpica masculina
Antonio Mellado (65 Kg.): 3r
Miguel Ángel Tabasco López (70 Kg.): 2n
Roberto Tébar Gallur (79 Kg.): 1r
Raúl Gallur Fernández (86 Kg.): 1r
Per equips 2n Camp de Morvedre

Júnior grecoromana
Antonio Mellado (67 Kg.): 3r
Miguel Ángel Tabasco López (72 Kg.): 1r
Roberto Tébar Gallur (82 Kg.): 1r
Raúl Gallur Fernández (87 Kg.): 1r
Per equips 1r Camp de Morvedre

Unes hores abans, i en el mateix lloc, els equips de lluites olímpiques de categories benjamí a infantil van participar en la primera jornada de la lliga autonòmica infantil 2018/2019.

També el dissabte el Club de Lluita Massanassa va celebrar una trobada de Grappling de tipus amistós en el qual van fer el seu debut competitiu els esportistes Sergi Jiménez i Isaac González. Tots dos lluitadors van guanyar els seus combats. Van estar acompanyats pel seu entrenador Fernando Bazataqui.

També el dissabte Rubén Jiménez i Blas Crisol, de la secció de Krav Maga, van impartir una classe de defensa personal per a dones, xiquets i xiquetes que s'emmarca dins de la setmana cultural de la falla d'Els Vents i que van rebre un gran acolliment.


CAMPIONAT DEL MÓN, CONCENTRACIONS NACIONALS I CAMPIONATS AUTONOMICOS. (25-11-2018)

El 3 de desembre els esportistes del Club de Lluita Camp de Morvedre i de la selecció valenciana, Iker Cuadros Ruiz i Jorge Hernández Campano, partiran cap a Novi Sad per a participar en el Campionat del Món de Sambo cadet que es disputarà del 4 al 5 de desembre en aquesta ciutat de Sèrbia.

Iker i Jorge, actuals campions d'Espanya, seran els únics representants del nostre país, per la qual cosa el seu entrenador Darío de Nalda López, serà l'entrenador de la selecció espanyola en el mundial. Iker lluitarà en 55 Kg i Jorge en 66 Kg, per la qual cosa tots dos entraran en competició el dimecres 5.

Dóna la casualitat que l'executiva del Comité Olímpic Internacional acaba de reconéixer a la Federació Internacional de Sambo perquè aquest esport puga ser olímpic.

Quant a les lluites olímpiques, hui 1 de desembre, el Club de Lluita Camp de Morvedre participa en els Campionats de la Comunitat Valenciana de les categories júnior i escolar que se celebren a Quart de Poblet. A ells podrà assistir la lluitadora Marta Ojeda Navarro que torna hui de París després de la seua participació en la concentració que la selecció espanyola sènior ha realitzat en la capital francesa. Marta és la campiona d'Espanya júnior, sub-23 i 3a en sènior. D'altra banda Raúl Gallur Fernández ha sigut convocat perquè participe en la concentració de la selecció espanyola de lluita lliure olímpica masculina sub-23 que tindrà lloc a Madrid del 10 al 15 de desembre. Raúl és l'actual campió d'Espanya de 92 Kg.


CAMPIONAT D'ESPANYA PER AUTONOMIAS I CONVOCATÒRIA SÈNIOR DE MARTA OJEDA. (11-11-2018)

Els lluitadors del Club de Lluita Camp de Morvedre Marta Ojeda Navarro, Borja Pons Paterna i Juan José Robres Lluch van participar el dissabte 10 de novembre de 2018 a Madrid amb la selecció valenciana sènior en el Campionat d'Espanya de Lluites Olímpiques per Autonomies, aconseguint un meritori quart lloc per equips i fregant el tercer.

En aquesta competició, els equips estan compostos de 3 pesos de lluita lliure olímpica, 3 de lluita femenina i 3 de grecoromana, i s'enfronten pes a pes, passant e equipe amb més victòries.

Els tres lluitadors van estar a molt bon nivell i van ser fonamentals per al progrés de la selecció autonòmica. Juan José Robres Lluch, que retornava a la competició després de més d'un lustre d'aturada va saber estar a l'altura, i no va desmeréixer ni l'actuació de Borja Pons, actual quart d'Espanya sub 23, ni de Marta Ojeda, campiona d'Espanya sub-23, júnior i tercera en sènior.

Al costat dels esportistes van estar el seleccionador Pedro Ojeda i l'àrbitre Félix Ramírez.

La progressió de Marta Ojeda no ha passat desapercebuda a la seleccionadora nacional, Aurora Fajardo, que ha convocat a la nostra esportista perquè participe en la Concentració Sènior de Lluita Lliure Olímpica que tindrà lloc en l'INSEP de París (França) del 25 de novembre a l'1 de desembre de 2018 i on acudirà l'equip nacional. D'aquesta forma, Marta no acudirà a la concentració de l'equip nacional júnior que estava prevista a Madrid del 27 al 30 de novembre, i a la qual l'havia convocada amb anterioritat la seleccionadora júnior Antonia Torres.

Pròxim dijous 8, Conferència "Coeducamos en Igualtat? Som diferents, som iguals Centre Civico a les 18h00. (05-11-2018)

El pròxim dia 8 de novembre a les 18.00 en el Saló d'actes del Centre Cívic de Port de Sagunt tindrà lloc la Conferència "Coeducamos en Igualtat? Som diferents, som iguals", que tindrà lloc el pròxim dia 8 de novembre a les 18.00 en el Saló d'actes del Centre Cívic de Port de Sagunt.

Aquesta conferència forma part del projecte "Posarem fi per a tindre un principi" que Organitza el Club de Lluita Morvedre i en la qual col·labora l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt.

La nostra societat i nosaltres i nosaltres com a mares, pares, educadores i educadors tenim uns models d'educació que fa que la realitat emocional de xiquetes i xiquets siga diferent i estereotipada. Aquesta distorsió de la realitat forma part d'un aprenentatge que es desenvolupa durant la formació de la personalitat, i contínua al llarg de la vida, i que porta a dones i homes a manifestar i expressar les emocions d'una forma diferent i a actuar en conseqüència a això.

Tenim la responsabilitat d'ensenyar a les nostres filles i fills a aprendre a reconéixer els sentiments, acceptar-los i expressar-los per a no crear una societat de “homes” i “dones” limitats, dependents emocionalment i subordinats a relacions jeràrquiques.

La conferència estarà a càrrec de Maria José Gómez València, Llicenciada en Psicologia i Tècnica Superior d'Investigació de la Universitat de València.

Bons resultats del Club Camp de Morvedre en la 28a Challenge de Nègrepelisse. (21-10-2018)

Un cap de setmana, molt bo quant a resultats, l'expedició a la 28° Challenge de Nègrepelisse del Sporting Club, celebrada en el sud de França, prop de Tolosa de Llenguadoc, ens ha donat un bon test de competitivitat dels nostres esportistes a l'inici de la temporada, destacant a les joves promeses com Antonio Picó i Hugo Marta en el Sub 13 i la resta de l'equip amb bons resultats, aquest torneig concentra a equips francesos, italians, anglesos, alemanys, etc a més dels espanyols. 4 ors, 2 plates i 1 quasi bronze que vénen per a Sagunt, Capital Cultural Valenciana 2018/2019.

RESULTATS:
Sub 13
Antonio Picó: Quart
Hugo Marta: Segon

JÚNIOR MASCULÍ:
Isidoro Martinez: 70kg Segon
Miguel Tabasco: 70kg Primer
Roberto Tebar: 79kg primer

JÚNIOR FEMENÍ:
Esmeralda Gallur: 76kg Primera
Marta Ojeda: 68kg Primera

Gran cap de setmana per al Club de Lluita Camp de Morvedre, Alejandro Fernández, or en l'Euopean-GI i Reconeixement a Sr. Arturo González Sánchez. (07-10-2018)

Aquest cap de setmana, ha sigut molt fructífer quant a reconeixements i medalles per al Club Camp de Morvedre, amb participació d'una banda del nostre àrbitre internacional Pablo Perales en el prestigiós Torneig Henry Deglane a França, a la ciutat de Niça, acompanyant a l'equip nacional de lluita Olimpica, com també l'or aconseguit en 88 kg per Alejandro Fernández en l'European-GI, celebrat en el Velòdrom Luis Puig (València) proclamant-se campió d'Europa GI, Brazilian Jiu-Jitsu Championship.

Alejandro Fernández ha aconseguit aquest merescut or, després d'un llarg període de recuperació i entrenament per a aconseguir l'avantatge competitiu i guanyar amb decisió, des d'ací la nostra enhorabona, per la seua dedicació i lliurament.

No menys important és el lliurament per part de l'Aj. de Sagunt en nom de tota la corporació municipal, dissabte passat dia 6 en el Saló d'actes del Col·legi Begoña, de les medalles de plata de la Ciutat a tres persones exemplars, dos dones investigadores excel·lents, Carmen Leal i Carmen Aranegui i al nostre entrenador i president d'honor Sr. Arturo González Sánchez.

L'acte va ser molt emotiu acompanyat per familiars i amics, on Sr. Arturo González i els altres premiats, van agrair amb gran humilitat i talent aquest reconeixement.

Presentació Dissabte 15 de setembre del projecte "Li posarem fi per a tindre un principi" Krav Maga Dóna. (08-09-2018)

El dissabte 15 de setembre tindrà lloc la presentació del projecte “Li posarem fi per a tindre un principi” que organitza el Club de Lluita Camp de Morvedre i la Federació Valenciana de Lluita, amb la col·laboració i dins dels projectes de foment de la igualtat i la prevenció de la violència de gènere que convoca tots els anys l'Àrea d´Igualtat i l'Àrea de la Dóna de l'Ajuntament de Sagunt.

També agrair la col·laboració de la Regidoria d´Esports, que facilita els espais per a realitzar les activitats programades.

En la jornada de presentació que tindrà lloc a l'aula de Salut del poliesportiu José Veral d'11 a 13 hores, es durà a terme una exhibició de les tècniques de defensa personal per a dones que es desenvoluparan en les jornades de portes obertes que organitza el Club de Lluita, i que durant el mes de setembre es realitzaran en el poliesportiu José Veral els dies 10, 24 i 28 de 20.30 a 21.30 hores i que es repetiran periòdicament durant els mesos d'octubre i novembre.

La resta d'activitats que donen forma al projecte es desenvoluparan durant els mesos d'octubre a novembre i estaran dirigides i impartides per psicòlogues de la Universitat de València. Aquestes activitats abordaran des d'una perspectiva educativa el foment de valors com l'empatia, el respecte i la igualtat de gènere i aniran dirigides a adolecentes i públic en general.

Amb el projecte que el Club de Lluita Camp de Morvedre presenta en aquesta edició, es pretén fomentar l'eradicació de comportaments sexistes a través de tallers dirigits a diferents grups socials amb l'objectiu de lluitar contra la naturalització i la invisibilitat de la violència cap a les dones, alhora que s'auna la pràctica esportiva amb us valores que aporten les tècniques de defensa personal.

El Club de Lluita Camp de Morvedre comunicarà les dates on es desenvoluparen aquestes activitats a través d'https://www.facebook.com/krav-maga-morvedre

Èxit de la lluita Platja en Port de Sagunt i Marta parteix per a l'Europeu. (31-07-2018)

La lluita platja no va tornar a defraudar a la Platja de Port de Sagunt amb la disputa del Torneig Popular de Lluita Platja i del Torneig per a federats el dissabte 28 de juliol. Èxit a nivell participatiu, a nivell organitzatiu i a nivell de resultats. Els presents, banyistes, turistes i afeccionats a l'esport, que es van amuntegar al voltant de la zona de lluita abrigallant als participants.

A nivell popular, van ser nombrosos els esportistes locals que es van animar a provar aquesta modalitat, als quals es van unir gent que passa uns dies en el nostre municipi de diverses procedències: València, Aragó, Castella-la Manxa, Madrid i Catalunya. A nivell federat es va comptar amb la presència dels clubs Taz-València, València, Quart de Poblet, Ochoa de Saragossa, Líder de Torrevella i del Club de Lluita Camp de Morvedre.

El Club de Lluita Camp de Morvedre es va proclamar campió per equips, seguit del Quart de Poblet i del Líder.

Des del club es vol agrair a l'Ajuntament de Sagunt i a la Regidoria d'Esports el seu suport en l'organització de l'esdeveniment.

En resum gran èxit d'organització, participació i públic, al qual es van unir els resultats esportius.

D'altra banda, la nostra Marta Ojeda Navarro, ha eixit hui cap a Roma on disputarà amb la Selecció Espanyola el Campionat d'Europa Júnior de Lluita, per la qual cosa li desitgem sort en aquesta nova categoria d'edat. Marta participarà en la categoria de 68 Kg.

Torneig de Baró de Viver i Taller en el Barri La Forja. (17-06-2018)

La temporada va donant els seus últims espertenecs de vida però aquest dissabte el Club de Lluita Camp de Morvedre va estar present en dos esdeveniments.

D'una banda va participar en la VII Setmana Cultural de l'Associació de Veïns de la Forja mitjançant la realització d'un Taller de Lluites Olímpiques, on es va poder comprovar que el nostre esport és per a totes les edats i no solament com a esport d'elit. Les Associacions veïnals són un pilar important de la nostra ciutat i des del club estem a la seua disposició per a ajudar-los a fomentar l'esport.

D'altra banda, una expedició del club va viatjar a Barcelona per a participar en el Torneig Festes Barri Baró de Viver. Excel·lent va ser l'actuació dels nostres lluitadors infantils Antonio Picó i Hugo Marta en el Torneig Festes del Barri Baró de Viver de Barcelona. Tots dos van aconseguir la seua medalla en una categoria d'edat en què debutaven i van gaudir del viatge i de la competició. Van acompanyar l'entrenador Pedro Ojeda i Esmeralda Gallur.


MARTA OJEDA 4a A ITÀLIA ANIRÀ A l'EUROPEU JÚNIOR, FI DE LES ESCOLES I DE LA LLIGA INFANTIL. JORNADA KRAV MAGA. (01-06-2018)

El passat cap de setmana Marta Ojeda va finalitzar quarta en el Torneig Internacional “Ciutat de Sàsser” a Sardenya (Itàlia) juntament amb la selecció espanyola júnior, la qual cosa li ha valgut la convocatòria al Campionat d'Europa de Lluita Júnior que es disputarà a Roma del 29 de juliol al 6 d'agost.

Marta va començar molt bé, però de nou la representant russa se li va creuar en el seu camí i li va privar de la passada de la disputa de l'or.

D'altra banda, ahir 31 de maig, es va disputar a la sala de lluita del Poliesportiu Internúcleos el mini torneig final de la lliga interna de lluita de l'Esport en Edat Escolar i els participants van rebre el seu diploma que els acredita la seua bona trajectòria. Hui 1 de juny participaran en la “Festa de Cloenda” que sota el lema “No a la violència en l'esport” organitza la Regidoria d’Esports en el Poliesportiu Internúcleos i que posa fi a aquest programa impulsat des d'aquesta regidoria.

Demà 2 de juny es realitzaran dos esdeveniments en el mateix lloc, d'una banda unes jornades de Grappling i Krav Magá que s'esperen la participació d'al voltant de 40 persones, i la jornada final de la lliga infantil autonòmica de lluita, que comptarà amb la participació de clubs de Quart de Poblet (2), València (2) i Torrevella.

MARTA OJEDA A SARDENYA AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA JÚNIOR (24-05-2018).

La lluitadora del Club de Lluita Camp de Morvedre Marta Ojeda Navarro, ha partit hui 24 de maig per a participar al costat de la selecció espanyola júnior de lluita per a participar en el Torneig Internacional de Lluites Olímpiques "Ciutat de Sàsser" que se celebra en aquesta ciutat sarda del 25 al 27 de maig.

Marta participarà en la categoria de 68 kg, de la qual és l'actual campiona d'Espanya i li servirà de preparació per als Campionats d'Europa que se celebraran a Roma del 30 de maig al 5 d'agost.

Marta continua demostrant que la lluita també és cosa de xiques.

Saguntum Invicta II. Torna la Lluita Clàssica dels antics grecs i romans. (25-04-2017)

Del 27 al 29 d'abril el Club de Lluita Camp de Morvedre partipará en el Festival de Recreacions Històriques de Sagunt "Saguntum Invicta II" que tindrà lloc en el Teatre Romà. D'aquesta forma el nostre club tracta de conjuminar esport i cultura. Es procedirà a la recreació de combats de lluita clàssica, la lluita que es practicava en els Jocs Olímpics i altres jocs de l'antiga Grècia i en els ludi de Roma. Tenia com a objectiu el derrocar al lluitador contrari 3 vegades. En aquesta lluita, que era més semblant a la lluita lliure olímpica que a la grecoromana, es permetia l'ús de les cames i d'algunes tècniques doloroses prohibides en l'actualitat. No hi havia límit de temps ni d'espai, i la lluita era dirigida per un àrbitre que vetlava per que es respectaren les regles i els lluitadors no anaren passius, fent ús d'una vara si era necessari.


DOS PLATES EN EL TORNEIG INTERNACIONAL JOVES PROMESES (15-04-2018).

dos plates va ser el balanç final de la participació amb la selecció espanyola júnior dels dos esportistes del Club de Lluita Camp de Morvedre en el Torneig Internacional Joves Promeses que s'ha disputat hui 15 d'abril a La Nucia (Alacant). Aquest torneig ha comptat amb la participació d'11 països i més de 200 esportistes i és el torneig espanyol de referència internacional en categoria júnior.

Bon balanç final ja que Raúl Gallur va cedir en la final davant el representant austríac mentre que Marta Ojeda, igual que l'any passat, només va perdre davant la representant russa.

Marta Ojeda es queda concentrada una setmana en el Centre d'Alt Rendiment de Los Alcázares (Múrcia) al costat del combinat nacional en una concentració internacional amb altres països, mentre que Raúl ha d'atendre compromisos laborals.

Marta Ojeda rep una beca FER i participa junt Raúl Gallur en l'Internacional “Joves Promeses” (12-04-2018).

Marta Ojeda Navarro ha sigut becada i inclosa en el Projecte FER (Foment Esportistes amb Reptes) de la Fundació Trinidad Alfonso. Aquesta fundació sense ànim de lucre té com a objectiu fomentar a la Comunitat Valenciana l'esforç a través de l'esport, estant presidida per Juan Roig. Marta no és la primera esportista del Club de Lluita Camp de Morvedre que aconsegueix aquesta beca, encara que sí la primera dona, perquè des del club ja se li va fer les gestions i va tramitar la beca als lluitadors Jesús Gasca Fresneda i Roberto Plumed.

El Club de Lluita Camp de Morvedre sempre intenta facilitar la progressió esportiva i acadèmica dels seus esportistes a través de l'obtenció de beques econòmiques o de beques internes per als Centres d'Alt Rendiment de Madrid o Murcia com va ser el cas de Roberto Plumed o Guillermo Gasca.

Marta Ojeda ha obtingut la beca en virtut als seus resultats de l'any 2017 (Campiona d'Espanya cadet i júnior, subcampiona júnior del Torneig Internacional Joves Promeses, 7a en el Campionat d'Europa cadet de Bòsnia i 12a en el Mundial cadet de Grècia) i a la seua projecció en 2018, l'objectiu inicial de la qual ja ho té compliment: Ser campiona d'Espanya júnior i podi en el sub-23 i absolut, perquè ja ha aconseguit els títols nacionals en júnior i sub-23 i un tercer lloc en el sènior. Ara queda participar i continuar aprenent a nivell internacional en la categoria júnior.

Referent a això Marta Ojeda, al costat del també recent campió d'Espanya sub-23 del club Raúl Gallur Fernández, participen aquest cap de setmana al costat de la selecció espanyola júnior en el Torneig Internacional Joves Promeses que es disputa a La Nucia (Alacant), i que està organitzat per la Federació Espanyola, amb el suport de la Federació Valenciana i de la Fundació Trinidad Alfonso. Aquest torneig comptarà amb la participació d'11 països i més de 200 esportistes. Després Marta es quedarà concentrada una setmana en el Centre d'Alt Rendiment de Los Alcázares (Múrcia) al costat del combinat nacional en una concentració internacional amb altres països.


El Club de Lluita de Camp de Morvedre doble campió d'Espanya (08-04-2018)

El Club de Lluita de Camp de Morvedre es va proclamar per dos vegades campió d'Espanya per equips dissabte passat 8 d'abril de 2018, sent el principal protagonista de la jornada. També va ser el principal responsable dels dos campionats d'Espanya i els dos subcampionats de la Selecció Valenciana, en constituir la principal base d'aquesta. Va ser a Madrid durant els Campionats d'Espanya Esperances i Cadet de Lluita Sambo i el Sub 23 de Lluites Olímpiques. Els campionats d'Espanya per equips es van obtindre en les categories Esperances i Cadet masculí de Lluita Sambo, encara que pràcticament tota la nodrida delegació va obtindre molt bons resultats. En total es van aconseguir 12 ors, 3 plates i 4 bronzes. Els sambistas entrenats per Dario de Nalda van demostrar grans avantatges competitius sobre els seus adversaris i van aconseguir sumar-se excel·lentment als importants resultats que havien vingut collint des de principi d'any els seus companys de Lluites Olímpiques.

Els de Pedro Ojeda tampoc van desentonar: Sergio Ibáñez Buendía, que reapareixia després d'una lesió, va aconseguir una meritòria 4a posició, estant a punt de pujar-se al podi en Lliure Olímpica. En Grecoromana, Isidoro Martínez també la va fregar en perdre la final pel bronze. De nou en Lliure Olímpica, Raúl Gallur Fernández per fi va obtindre el seu perseguit or. En femenina, Estela Sánchez Michavila, després d'una lesió, va poder a la fi debutar en un campionat d'Espanya. Marta Ojeda Navarro, actual campiona d'Espanya júnior i ara sub 23, i 3a d'Espanya sènior, va participar durant el pont de Setmana Santa en la concentració de la selecció espanyola júnior que es va celebrar en Torredelcampo (Jaén), i participarà en el Torneig Internacional “Joves Promeses” del calendari oficial de la federació internacional que se celebrarà diumenge que ve 15 a La Nucia (Alacant), i quedarà la setmana posterior concentrada de nou amb la selecció espanyola.

Els resultats complets van ser:

Lluita Sambo Cadet
Lídia Correjes Gregorio (48 kg): 1a
Aitor Gil Huguet (45 kg): 1r
Gonzalo García Fajardo (48 kg): 1r
Iker Cuadros Ruiz (51 kg): 1r
Aaron Roda Gómez (59 kg): 1r
Salvador Marró Pérez (59 kg): 2n
Jorge Hernández Campano (63 kg): 1r
Sergio León Bulpe (63 kg): 5é
Francisco Agustín Esteban (68 kg): 3r
Club de Lluita Camp de Morvedre: Campió d'Espanya masculí i 4t femení. Campió en la combinada.
Federació Valenciana: Campiona d'Espanya masculí i Subcampiona masculí. Subcampiona en la combinada.

Lluita Lliure Olímpica (sub 23)
Estela Sánchez Michavila (53 Kg): 7a
Marta Ojeda Navarro (68 Kg): 1a
Sergio Ibáñez Buendía (57 Kg): 4t
Raúl Gallur Fernández (92 Kg): 1r

Grecoromana (Sub 23)
Isidoro Martínez Vesa (67 Kg): 5é


ESMERALDA GALLUR BRONZE EN EL NACIONAL CADET (18-03-2018).

Dissabte passat 17 de març, dos esportistes del Club de Lluita Camp de Morvedre es van desplaçar a Pontevedra per a participar en el Campionat d'Espanya cadet de Lluites Olímpiques, acompanyats de l'entrenador Pedro Ojeda.

Per dos caps de setmana consecutius tots dos lluitadors han hagut de desplaçar-se al nord-oest espanyol per a competir, ja que la setmana passada van estar a Gijón. Aquesta vegada Esmeralda Gallur Fernández va tornar a pujar al podi en aconseguir la medalla de bronze en femenina 73 Kg, mentre que Roberto Tebar Gallur es va haver de conformar amb una cinquena plaça en lliure olímpica 80 Kg.

A partir d'ara a preparar el Campionat d'Espanya sub 23 de lluites olímpiques i l'esperança i cadet de Sambo que tindrà lloc a Madrid el 7 d'abril.

CAMPIONAT D'ESPANYA JUNIOR DE MORVEDRE: OR, PLATA I BRONZE EN INDIVIDUAL I UN QUART LLOC PER EQUIPS (13-03-2018)

Dissabte passat 10 de febrer cinc esportistes del Club de Lluita Camp de Morvedre van participar en el Campionat d'Espanya júnior de Lluites Olímpiques a Gijón (Astúries), amb l'excel·lent resultat de 3 medalles, una de cada color.

Marta Ojeda, que era la campiona d'Espanya que defensava el títol, el va tornar a revalidar. A diferència de l'any passat que debutava en la categoria, enguany era la referent a batre, i es va notar que les altres lluitadores la tenien molt estudiada, posant-li-ho molt dificil. Però Marta, demostrant que és una gran campiona va tornar a conquistar l'or. Esmeralda Gallur, debutant en la categoria, no ho va fer encara sort, aconseguint la plata, i demostrant que aquest esport tambien és cosa de xiques. Raúl Gallur, germà d'Esmeralda, va aconseguir el bronze després d'uns combats espectaculars i demostrant que la lluita és cosa de família. Per equips es va aconseguir un 4t lloc en femenina.

L'expedició anava encapçalada pel director tècnic del nostre club i entrenador de l'equip autonòmic, Pedro Luis Ojeda Martínez, estant acompanyat pels àrbitres internacionals del nostre club, Félix Ramírez i Pablo Perales.
Els resultats individuals van ser:

Marta Ojeda Navarro (68 Kg.): 1a
Esmeralda Gallur Fernández (76 Kg.): 2a
Raúl Gallur Fernández (86 Kg.): 3r
Isidoro Martínez Vesa (70 Kg.): 9é
Roberto Tébar Gallur (79 Kg.): 6é

I sense opció d'assaborir els llorers, dissabte que ve 17 de març, Esmeralda Gallur i Roberto Tebar es desplaçaran a Pontevedra per a participar en el Campionat d'Espanya cadet on es veurà si es pot continuar amb els bons resultats.

Campionat d'Espanya sènior de Grappling. (25-02-2018)

Aquest cap de setmana s'ha disputat el Campionat d'Espanya de Grappling en el Poliesportiu Internúcleos de Sagunt amb la presència de més de 400 competidors, en el que ha sigut la competició de major envergadura d'aquesta modalitat de lluita que s'ha celebrat al nostre país, perquè es disputaven per primera vegada les categories inferiors i la de veterans. Malgrat aquest fet, han sigut nombroses les felicitacions de federacions i esportistes relatives a l'organització de l'esdeveniment i al bon acolliment en el municipi. A això va contribuir, com un fet diferenciador i ja característic del nostre municipi, la col·laboració de l'associació de recreació històrica Saguntum Civitas que va posar colorit al lliurament de trofeus i que va causar gran impacte igual que va succeir en la passada edició de FITUR. També es va comptar amb la presència de Francesc Fernàndez, alcalde de Sagunt, i del regit d'Esports Miguel Chover.

Però no tot ha sigut qüestió de quantitats sinó també de qualitats, perquè s'ha comptat amb la participació de nombrosos campions i campiones del món i d'Europa, donant-se el fet que un excampió del món que retornava a la competició li llevava el ceptre nacional a un altre.

L'esdeveniment ha pogut ser seguit en directe via streaming en els 4 tapissos en els quals es disputava, aconseguint rècord d'audiència, perquè no solament ha sigut seguit des d'Espanya, sinó també des de diversos països europeus, així com des dels Estats Units i altres països del continent americà.

Des del Club de Lluita Camp de Morvedre, a més de fomentar l'esport de la lluita en les seues diferents modalitats, continuem fent que el nostre municipi siga un referent nacional i un punt d'atenció internacional.

A nivell esportiu, el resultat més destacat d'un lluitador de local en categoria sènior va ser el no-res menyspreable cinqué posició del grappler del Club de Lluita Camp de Morvedre Alejandro Fernández Jiménez en Grappling sènior 92 Kg.

Campionat d'Espanya sènior Lluita i pròxim de Grappling, i Universitat Catòlica de València (13-02-2018)

Dissabte passat 10 de febrer es va celebrar el Campionat d'Espanya Sènior de Lluites Olímpiques a Múrcia, amb la participació de 4 esportistes del Club de Lluita Camp de Morvedre que van debutar amb la Selecció Valenciana sènior.
El balanç final ha sigut molt positiu, destacant el bronze obtingut per Marta Ojeda.
L'expedició anava encapçalada pel director tècnic del nostre club i entrenador de l'equip autonòmic, Pedro Luis Ojeda Martínez, estant acompanyat pels àrbitres internacionals del nostre club, Félix Ramírez i Pablo Perales, que van actuar tots dos com a Caps de Tapís, màxims responsables d'un tapís, i només sota les ordres de l'àrbitre controlador de la competició.
Els resultats individuals van ser:

Marta Ojeda Navarro (68 Kg.): 3a
Isidoro Martínez Vesa (74 Kg.): 10é
Raúl Gallur Fernández (86 Kg.): 5é
Borja Pons Paterna (92 Kg.): 4t

Ahir dilluns 12, diversos lluitadors i l'entrenador Juan Carlos Morte es desplaçaven a la Universitat Catòlica de València per a impartir unes nocions de lluita als futurs graduats en Educació Física, dins del marc de cooperació que el nostre club té amb aquesta entitat.

El següent repte del club és l'organització del Campionat d'Espanya de totes les categories de Grappling i Gi-Grappling els pròxims dies 23 al 25 en el Pavelló Municipal Internúcleos. Espanya és una potència mundial en aquesta especialitat, i està assegurada la participació de diversos campions i medallistes mundials. El controlador i màxim responsable arbitral de la competició serà nostre arbitre Pablo Perales, àrbitre habitual en Campionats d'Europa i del Món.
Serà la quarta vegada que un Campionat d'Espanya de Lluita es realitze en el nostre municipi, encara que per primera vegada en Grappling, però no per això aquesta modalitat és aliena a la competició nacional en el nostre municipi perquè el nostre club ja va organitzar amb anterioritat la I Copa d'Espanya de Grappling.

Campionat Autonòmic de Grappling i 2a jornada de lliga autonomica de lluita. (14-01-2018)

Durant el dissabte i diumenge s'han realitzat diverses competicions, el dissabte a Quart de Poblet, on el Club Lluita va participar en la 2a Jornades de Lliga Escolar DEE, juntament amb els clubs: Quart de Poblet,València-Maritim i Líder de Torrevella, on 30 xiquets en aquesta edat van aprendre de monitors i Joves promeses, mitjançant jocs, tècniques i estratègies per a la competició, finalitzant amb una participació lúdica de diplomes i pinyates.

D'altra banda, aquest diumenge a les 16h00 es va realitzar en la nova sala que el club té al costat de les Pistes d'Atletisme, el Cto. Autonòmic de Grappling i Gi-Grappling sènior, la participació ha sigut massiva, amb un inscripció de 35 esportistes de diferents clubs de la Comunitat Valenciana, on s'han realitzat prop de 25 combats finalistes i classificatoris cara al Cto. Nacional que se celebrarà justament ací a la Ciutat de Sagunt els dies 24 i 25 de febrer, en el Pavelló Internúcleos d'aquestes modalitats i en totes les categories, escolar, cadet, júnior, sènior i veterans. Cto. Organitzat per la Federació Espanyola, Federació Valenciana i amb la col·laboració dels clubs TAZ i Lluita Morvedre.

Aquesta modalitat esportiva té un auge important a nivell nacional, així com la Lluita Olímpica, entre la joventut de totes les edats.

 

      

lluitacmorvedre@yahoo.es