valencià    castellano/español

    NOTÍCIES

     Totes les notícies actualitzades ACÍ.

   Inscripció per a l'Escola de Lluita.

            Els llocs on impartim lluita és:

            - C.E.I.P. Mestre Tarrazona: dilluns, dimecres, diijous idivendres de 17:00 a 18:00 h
            - Pavelló Internuclis: dilluns a divendres de 17:30 a 21:30 h

            Per a més informació ACÍ.

Informació de l'Escola de Lluita

 

            Durant tot l'any es poden realitzar les inscripcions a l'Escola d'Iniciació Esportiva de Lluita de Sagunt.

            S'haurà de consultar els horaris definitius i/o la possibilitat d'obrir nous grups depenent de l'edat.

         Els horaris i els llocs d'impartició de les classes són:

        Fins els 12 anys:

            - C.E.I.P. Mestre Tarrazona: dilluns, dimecres, diijous idivendres de 17:00 a 18:00 h
            - Pavelló Internuclis: dilluns a divendres de 17:30 a 18:30 h

        Majors de 12 anys:

        - Pavelló Internuclis de dilluns a divendres de 17:30 a 22:00 h.
     

Festa de cloenda de l'esport en edat escolar. (22-05-2017)

          Un any més, va arribant el final de l'esport en edat escolar amb la festa de tancament que tindrà lloc el divendres 26 de maig en el Poliesportiu Internuclis, i on tots els xiquets i xiquetes de tots els esports podran visitar la nostra sala de lluita situada en el dit poliesportiu.

Inici de les obres de la zona de peses de la nova sala de Lluita. (16-05-2017)

         Ayer 15 de mayo, se iniciaron las obras de techado y acondicionamiento de la nueva zona de pesas y otros usos de la nueva sala de Lucha. La empresa encargada de realizar los trabajos es Construcciones Ojeda-Pérez C.B. El 13 de mayo se procedió al desmontaje del tapiz de la antigua sala de Lucha, quedando por desmontar las dominadas y algún material más. Muchos recuerdos y tristeza nos trae abandonar esta sala, pues el club la ocupa desde 1972, incluso antes de inaugurarse el Pabellón Internúcleos.

Saguntum Invicta. La Lluita Clàsica tot un èxit.

          Traducció de l’article del Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament. 28-04-2017. 28-04-2017. ACÍ

          "Lluita clàssica en el festival Saguntum Invicta.
Des de hui divendres fins al diumenge 30 d'abril el Teatre Romà serà l'escenari d'estes recreacions que conjuminen esport i cultura.

          El Club de Lluita Camp de Morvedre participarà en el Festival de Recreacions Històriques de Sagunt, Saguntum Invicta, que tindrà lloc en el Teatre Romà del 28 al 30 d'abril. La participació del club en aquest festival naix fruit de la col·laboració amb l'associació Sagunt Civitas arran de la realització del VI Torneig Ciutat de Sagunt, Capital Valenciana de la Romanització” en el Teatre Romà el passat octubre i d'aquesta manera el club tracta de conjuminar esport i cultura.

          El club recrearà combats de lluita clàssica, la lluita que es practicava en els Jocs Olímpics i altres jocs de l'antiga Grècia i en els ludi de Roma. L'objectiu d'aquests combats era derrocar al lluitador contrari fins a tres vegades. En esta batalla, que era més semblant a la lluita lliure olímpica que a la grecoromana, es permetia l'ús de les cames i d'algunes tècniques doloroses i prohibides en l'actualitat, no hi havia límit de temps ni d'espai i estava dirigida per un àrbitre que vetlava, amb l'ús d'una vara si era necessari, perquè es respectaven les regles del joc i els lluitadors no anaren passius.

          El festival de Recreacions Històriques de Sagunt, Saguntum Invicta, que començarà esta vesprada a les 20 h amb una Pompa que eixirà des de l'ajuntament, s'estendrà fins al diumenge 30 d'abril. Es tracta d'un festival pioner a Espanya en el qual es farà una recreació històrica de l'època imperial de Sagunt. El projecte parteix de la comissió cívica del Consell Assessor de Patrimoni de la Humanitat de l'Ajuntament de Sagunt, del qual forma part Saguntum Civitas. En la Pompa, que finalitzarà en el Teatre Romà, participaran els grups Tarraco Ludus, de Tarragona; Ludus Augusta, de Saragossa; Cohors III Lucensium, de Lugo; l'Associació Napoleònica Valenciana; el Club de Lluita Camp de Morvedre i Saguntum Civitas. En total, seran 150 els assistents que participaran en totes les recreacions històriques que es repetiran al llarg del cap de setmana."

Pablo Perales a l'europeu de Grappling. (27-04-2017)

          Demà dia 28, partirà el nostre àrbitre internacional Pablo Perales per a participar en el Campionat d'Europa de Lluita Grappling que es disputarà del 30 d'abril al 3 de maig en Novi Sad. Pablo serà l'àrbitre que representarà a Espanya en aquest campionat, igual que ho va fer en l'europeu de 2013 i els mundials de 2014 i 2016. Espanya és una de les potències a nivell mundial d'aquesta disciplina i el seu nivell d'arbitratge és dels més alts. Gràcies a estes circumstàncies i per les gestions fetes l'any passat s'ha atorgat a Espanya, i per delegació d'aquesta a la Comunitat Valenciana, l'organització del Campionat del Món de 2018.

Saguntum Invicta. Arriba la Lluita Clàssica dels antics grecs i romans. (25-04-2017)

          Del 28 al 30 d'abril el Club de Lluita Camp de Morvedre participarà en el Festival de Recreacions Històriques de Sagunt "Saguntum Invicta” que tindrà lloc en el Teatre Romà. D'aquesta forma el nostre club tracta de conjuminar esport i cultura. Es procedirà a la recreació de combats de lluita clàssica, la lluita que es practicava en els Jocs Olímpics i altres jocs de l'antiga Grècia i en els ludi de Roma. Tenia com a objectiu el derrocar al lluitador contrari 3 vegades. En aquesta lluita, que era més semblant a la lluita lliure olímpica que a la grecoromana, es permetia l'ús de les cames i d'algunes tècniques doloroses prohibides en l'actualitat. No hi havia límit de temps ni d'espai, i la lluita era dirigida per un àrbitre que vetlava per que es respectaren les regles i els lluitadors no anaren passius, fent ús d'una vara si era necessari.

          Esta participació és fruit de la col·laboració que el nostre club va iniciar amb l'Associació de Recreació Històrica "Sagunt Civitas" arran de la realització del VI Torneig "Ciutat de Sagunt, Capital Valenciana de la Romanització" en el Teatre Romà el passat octubre i que tan bones experiències ens ve brindant.

Els esportistes del Club de Lluita Camp de Morvedre triomfen en el "Joves Promeses". (24-04-2017)

          Este cap de setmana, dies 22 i 23 d'abril es disputà en la localitat alacantina d'Elx el Torneig Internacional de Lluites Olímpiques “Joves Promeses” de categoria cadet i júnior dins del calendari de la Federació Internacional i comptà amb la presència de 3 participants del Club de Lluita Camp de Morvedre. Els resultats no pogueren ser millors i la participació es saldà amb tres ors i una plata.

          En cadet, els nostres tres participants s’alçaren amb l'or en lliure olímpica: Isidoro Martínez Vesa en 69 Kg., Raul *Gallur Fernández en 85 Kg., i Marta Ojeda Navarro en 65 Kg. En júnior, només participà Marta Ojeda, que obtingué la plata en caure en la final davant la representant russa Elmira Khalaeva en 67 Kg., però realitzant un gran combat i tenint en compte que realment és cadet d'últim any i que estava baixa de pes, doncs venia de donar els 65 Kg., de la categoria cadet.

          Els lluitadors estigueren acompanyats per l'entrenador Pedro Ojeda, i per l'àrbitre internacional Félix Ramírez que estava convocat per a este campionat internacional.

          Els nostres esportistes es quedaran aquesta setmana en el Centre d'Alt Rendiment de Múrcia per a participar en la concentració internacional que organitza la Federació Espanyola.

Marta Ojeda torna a coronar-se en el Campionat d'Espanya de Lluita júnior de Múrcia. (11-04-2017)

          D'excepcional es pot qualificar la participació del Club de Lluita Camp de Morvedre en el Campionat d'Espanya júnior de Lluites Olímpiques que es disputà el 8 d'abril a Oviedo (Astúries), i en la qual quasi tots els seus representants aconseguiren millorar o igualar les classificacions obtingudes en el nacional cadet. Tots ells pertanyen a l'últim any de cadet, i tenien la possibilitat de presentar-se en la categoria júnior, següent categoria per edat.

          El resultat més destacat ho va tornar a aconseguir Marta Ojeda Navarro, que es tornà a proclamar campiona d'Espanya de Lluita Lliure Olímpica Femenina, esta vegada en categoria Júnior 67 Kg, seguint amb la seua ratxa de guanyar tots els seus combats per tocat abans de la fi de temps reglamentari.

          Més resultats dignes de ressaltar, foren el subcampionat d'Espanya de Lluita Lliure Olímpica en la categoria de 84 Kg, que aconseguí Raul Gallur Fernández, traient-se l’espineta del cinquè lloc aconseguit en el campionat cadet i demostrant que a pesar que va anar un bon resultat, ell aspirava a més, i l'aconseguit per Mar Ruiz, quinta en cadet en el seu debut nacional, que aconseguí alçar-se amb la medalla de bronze en Lluita Lliure Olímpica Femenina 72 Kg, després d'una superba actuació, i apuntant al fet que aspira a cotes més altes. Isidoro Martínez Vesa aconseguí una meritòria setena posició en Lluita Lliure Olímpica en la categoria de 66 Kg. Es va trobar a faltar la participació de Nuria Sobrino que va patir un accident de trànsit el 30 de març que li impedí participar a Oviedo.

          L'expedició fou comandada per Pedro Luis Ojeda Martínez, sent acompanyat per l'àrbitre Pablo Perales.

          El següent compromís serà la participació amb la selecció espanyola cadet i júnior en el Torneig Internacional Joves Promeses que es disputarà a Elx els dies 22 i 23 d'abril de Marta Ojeda Navarro, Isidoro Martínez Vesa i Raúl Gallur Fernández, arran dels resultats aconseguits en els campionats nacionals.

El Club de Lluita Camp de Morvedre subcampió d'Espanya per equips en Cadet (26-03-2017).

          Ahir dissabte 25 de març es disputaren els Campionats d'Espanya de Lluites Olímpiques Sènior i Cadet a Pontevedra, en el Pavelló Municipal d'Esports, amb la consecució per part del Club de Lluita Camp de Morvedre del Subcampionat d'Espanya per Equips en Lliure Olímpica masculina cadet, així com el cinqué lloc en Lliure Olímpica femenina, superant així el tercer lloc aconseguit per equips en el nacional júnior de Lluita Sambo el 18 de febrer. Una altra vegada ens erigim com una de les millors pedreres nacionals.

          Al palmarès per equips, s'ha d'afegir les 4 medalles que es aconseguiren a nivell individual: els ors de Marta Ojeda en lliure femenina cadet 65 Kg., i d'Isidoro Martínez en lliure masculina cadet 69 Kg., la plata d'Esmeralda Gallur en lliure femenina cadet 70 Kg., i el bronze de Roberto Tébar en lliure masculina cadet 85 Kg.

Marta Ojeda Navarro i Isidoro Martínez Vesa feren una actuació superba guanyant tots dos tots els seus combats per tocat. Sembla ser que Marta va per bon camí en el seu objectiu de realitzar un bon paper en l'Europeu després del seu debut de l'any passat. Isidoro, qui després d'uns anys quedant-se a les portes de les medalles, amb dedicació i constància, ha fet bé la dita de qui la segueix l'aconsegueix, i podrà acompanyar a Marta en el seu camí cap a l'Europeu.

          No podem oblidar la bona competició realitzada per la resta de l'equip, ja que molts es van quedar a les portes de les medalles:

          Els resultats individuals van ser:

Cadet Lliure Olímpica masculina:
Pablo Navarro Flórez (58 Kg.): 7é
Miguel Ángel Tabasco López (63 Kg.): 7é.
Artur Batovskyy (63 Kg.): 8é
Isidoro Martínez Vesa (69 Kg.): 1er.
Nicolay Batovskyy (69 Kg.): 5é.
Raúl Gallur Fernández (76 Kg.): 5é.
Roberto Tébar Gallur (85 Kg.): 3er.

Cadet Lliure Olímpica femenina:
Marta Ojeda Navarro (65 Kg.): 1ª
Nuria Nebot Carbó (65 Kg.): 5ª
Esmeralda Gallur Fernández (70 Kg.): 2ª
Mar Ruiz Gómez (70 Kg.): 5ª

Sènior Lliure Olímpica masculina:
Sergio Ibáñez Buendía (58 Kg.): 8é

          L'expedició del club fou encapçalada per Pedro Ojeda Martínez, sent acompanyat per l'àrbitre Félix Ramírez.

Torna el Krav Maga del Club de Lluita Camp de Morvedre al Lluna Plena (23-03-2017).

          El club de Lluita Camp de Morvedre torna a col·laborar amb la Regidoria de Joventut participant amb la disciplina del Krav Maga en el projecte Lluna Plena, el dia 25-03-2018 en el Casal Jove de Port Sagunt. Este projecte va nàixer per a proveir a la joventut d'alternatives d'oci saludable. Al capdavant del Krav Maga està Fernando Bazataqui.

Una medalla d'or i una altra de plata en el autonòmic de Grappling i MMA (23-03-2017).

          Este diumenge en jornada completa, matí i vesprada, s'ha desenvolupat l'Autonòmic de Disciplines Associades, Grappling, Gi-Grappling (amb Quimono) i MMA Amateur. La competició s'ha desenvolupat en dos tapissos, un per al nivell intermedi i un altre per al nivell avançat.

          Els lluitadors del Club Lluita Camp de Morvedre, Álvaro Fresno Carbó (71 kg) i Abdelmoughite Ouaoua Lachhab (65,8 kg) han aconseguit les medalles d'or i plata en les modalitats de Grappling i MMA *Amateur, respectivament.

          D'altra banda, l'alta participació dels clubs ha sigut rellevant perquè el dia fóra tot un èxit. Alguns clubs participants han sigut el Shotokan (Vall d'Uxo), Training Unit (València) Taz València, Master Fight Club, Lluita Mislata, Climent Club, Cratos Team, Dojo Hiraki, etcètera. També s'ha comptat amb una competició dels molt xicotets, procedents de les escoles de Brasiliant Jiu jitsu. Al migdia, es va comptar amb la presència del regidor d'Esports, Miguel Chover, que va poder comprovar l'expectació que creaven els combats en el públic. Saguntum Civitas va col·laborar en el lliurament de medalles, en el Photocall, preparat per a l'ocasió, amb a l'assistència de la seua presidenta Ruth Villar i la vice presidenta Pilar Madrid.

          Volem donar les gràcies a l'Ajuntament de Sagunt i la Regidoria d'Esports, pel suport rebut, així com a la Federació Valenciana de Lluites Olímpiques.

El Krav Maga del Club pren el relleu a les Lluites Olímpiques en el Lluna Plena (23-03-2017).

          El club de Lluita Camp de Morvedre torna a col·laborar amb la Regidoria de Joventut en el projecte Lluna Plena, esta vegada participant el dia 04-03-2018 en el Casal Jove de Port Sagunt amb la disciplina del Krav Maga, que pren el relleu a les Lluites Olímpiques. Este projecte va nàixer per a proveir a la joventut d'alternatives d'oci saludable. Al capdavant del Krav Maga està Fernando Bazataqui.

El Club de Lluita Camp de Morvedre tercer d'Espanya en Sambo Júnior (20-02-2017).

          El Club de Lluita Camp de Morvedre aconseguí bons resultats en el Campionat d'Espanya Sub-23 de Lluites Olímpiques i el Júnior de Lluita Sambo que es disputaren el dissabte 18 a Madrid, amb la consecució d'un tercer lloc per equips en Lluita Sambo júnior, als quals hi ha sumar l'or de Jorge Cap Tomás en 68 Kg, i la plata de Borja Pons Paterna en 86 Kg.

          Els nostres esportistes tornaren a demostrar el seu alt nivell, i mentre Jorge Cap es va mostrar intractable guanyant els seus combats per superioritat tècnica, Borja Pons només va caure en la final, havent guanyat el seu combat de semifinals per tocat. La nota negativa estigué en la lesió de Sergio Ibáñez Buendía en 57 Kg, que li va impedir aconseguir els metalls, quedant classificat cinquè.

          D'altra banda, els nostres lluitadors van ajudar al fet que la Federació Valenciana aconseguira el segon lloc per seleccions en Lluita Sambo Júnior i el tercer en Lluita Lliure Olímpica Sub-23.

          El pròxim esdeveniment serà el curs d'arbitratge de MMA Amateur i Grappling que tindrà lloc en la Sala de Lluita del Poliesportiu Internuclis, i que impartirà el nostre àrbitre internacional Pablo Perales.

Excel·lents resultats per al Club de Lluita Camp de Morvedre en els Campionats de la Comunitat Valenciana (13-02-2017)

          Després de la jornada de lluita infantil en què participaren els nostres lluitadors més xicotets el dia 4 de febrer a Quart de Poblet, este cap de setmana, en el mateix lloc es van disputar els Campionats Autonòmics de Lluites Olímpiques en totes les categories d'edat, i el resultat no pogué ser més positiu de cara als campionats d'Espanya que començaran a disputar-se a partir del cap de setmana vinent, perquè els nostres esportistes aconseguiren un total de 42 medalles, 29 d'or i 13 de plata, açò i malgrat dues baixes d'última hora que sense cap dubte hagueren engrossit el botí. Encara no es disposen dels resultats per equips però els resultats individuals foren els següents:

Escolar:
Lliure Olímpica

Artur Batovskyy (66 Kg.): 1er
Nikolay Batovskyy (66 Kg.): 2n

Grecoromana
Artur Batovskyy (66 Kg.): 1er
Nikolay Batovskyy (66 Kg.): 2n

Cadet
Lliure Olímpica

Pablo Navarro (58 Kg.): 1er
Miguel Tabasco (63 Kg.) 1er
Artur Batovskyy (63 Kg.): 2n
Isidoro Martínez (69 Kg.): 1er
Nikolay Batovskyy (69 Kg.): 2n
Roberto Tebar (76 Kg.): 1er
Raul Gallur (85 Kg.): 1er

Femení:
Nuria Sobrino (60 Kg.): 1ª
Marta Ojeda (65 Kg.): 1ª
Esmeralda Gallur (70 Kg.): 1ª
Mar Ruiz (70 Kg.): 2ª

Grecoromana
Pablo Navarro (58 Kg.): 1er
Miguel Tabasco (63 Kg.) 1er
Artur Batovskyy (63 Kg.): 2n
Isidoro Martínez (69 Kg.): 1er
Nikolay Batovskyy (69 Kg.): 2n
Roberto Tebar (76 Kg.): 1er
Raul Gallur (85 Kg.): 1er

Júnior
Lliure Olímpica

Isidoro Martínez (69 Kg.): 2n
Raul Gallur (84 Kg.): 1er
Maxwell Ibáñez (96 Kg.): 1er

Femení:
Nuria Sobrino (60 Kg.): 1ª
Marta Ojeda (65 Kg.): 1ª
Mar Ruiz (70 Kg.): 1ª

Grecoromana
Isidoro Martínez (69 Kg.): 2n
Raul Gallur (84 Kg.): 1er
Maxwell Ibáñez (96 Kg.): 1er

Sub-23
Lliure Olímpica

Sergio Ibáñez (57 Kg.): 1er
Borja Pons (86 Kg.): 2n
Maxwell Ibáñez (97 Kg.): 1er

Grecoromana
Sergio Ibáñez (57 Kg.): 1er
Borja Pons (85 Kg.): 2n
Maxwell Ibáñez (97 Kg.): 1er

Sènior
Lliure Olímpica

Sergio Ibáñez (57 Kg.): 1er
Borja Pons (85 Kg.): 2n

Grecoromana
Sergio Ibáñez (57 Kg.): 1er
Borja Pons (85 Kg.): 2n
Maxwell Ibáñez (97 Kg.): 1er

          Este cap de setmana del 18 de febrer, donaran començament la successió de Campionats d'Espanya, amb la disputa del campionat nacional de Lluites Olímpiques Sub-23 i l'Esperances i Júnior de Lluita Sambo que es disputaran a Madrid.

Els més menuts del Club de Lluita Camp de Morvedre participen en la jornada de Lluita Infantil que organitzà el Club de Lluita Quart de Poblet. (05-02-2017)

          Els esportistes més joves del Club de Lluita Camp de Morvedre participaren el dia 4 de febrer en la jornada de lluita infantil que organitzà el Club de Lucha Quart de Poblet. Bones experiencies i bons moments de lluita.

Membres del Club de Lluita Camp de Morvedre galardonats en la Gala de la Federació Valenciana de Lluita. (03-02-2017)

          El 2 de febrer, en la Fundació Esportiva Municipal de València tingué lloc la Gala de la Federació Valenciana de Lluita on es lliuraren els guardons als clubs, tècnics i esportistes més destacats de 2016. El Club de Lluita Camp de Morvedre fou el club que brillà amb llum pròpia, sent l'entitat que rebé més guardons, doncs va rebre 7 dels 23 concedits. Amb cada premiat s’emeté un emotiu vídeo.

          Els premis rebuts foren:

Esportista femenina de l'any: Marta Ojeda Navarro.
Àrbitre de l'any: Pablo Perales Cabrejas.
Entrenador de l'any de Lluites Olímpiques: Pedro Luís Ojeda Martínez
Entrenador de l'any de Krav Maga: Fernando Tomás Bazataquí.
Entrenador de l'any de Lluita Sambo: Dario de Nalda López.
Foment de les Lluites Olímpiques: Club de Lluita Camp de Morvedre
Premi Vicente Pla: Andrés Iniesta Pacheco, esportista olímpic Barcelona 92, per la seua excepcional carrera esportiva.

          A estos guardons cal sumar els concedits al Excm Ajuntament de Sagunt, pel seu foment de les Lluites Olímpiques, i a l'associació Saguntum Civitas, que han vingut col·laborant amb nosaltres i als quals estem molt agraïts, pel seu foment dels valors culturals de la Lluita. Pel que el nostre municipi va rebre 9 dels 23 premis. Com a representant de l'Ajuntament de Sagunt estigué present, en nom de l'alcalde que s’hagué d'excusar a última hora, el regidor de cultura José Manuel Tarazona Jurado, que arreplegà el premi, i ens dedicà una paraules sobre la lluita i el seu suport per part del consistori i recordà el passat VI Torneig Ciutat de Sagunt celebrat en el Teatre Romà. Per part de Saguntum Civitas arreplegà el guardó la seua presidenta Ruth Villar Latorre, acompanyada també pels membres de la seua junta directiva Francisco Agudo Fernández i Isabel Guillem Lledó.

          La gala comptà amb l'assistència del Sotsdirector d'Esports de la Consellería, amb el qual poguerem departir i comentar projectes.

          Excepcional organització per part de la Federació Valenciana, aprofitem per a felicitar al seu president David Armendáriz Arauzo per la seua labor i el seu suport durant el passat any que esperem tinga continuïtat en el present.

     

Trasllat i obertura de la nova sala de Lluita. (04-01-2017)

         Ahir 3 de gener, prenguerem possessió de la nova sala de Lluita, que està situada en el Poliesportiu Internuclis, al costat de les pistes d'atletisme. Després de més de 65 anys, per fi s'ha aconseguit tenir una sala on es puga entrenar amb les dimensions reglamentàries. La nova sala té unes dimensions aproximades de 13x13 m, per la qual cosa es va muntar un tapís de 12x12 m reglamentari, quedant un xicotet passadís. Desgraciadament les peses no caben, però ja s'està gestionant una ubicació annexa a la sala. De moment es queden en la sala vella, de la qual encara es farà ús.

 

      

lluitacmorvedre@yahoo.es