valencià    castellano/español

                                                                                                                                                                                

    NOTÍCIES 2017

    
     

Bon Nadal (20-12-2017)

El Club de Lluita Camp de Morvedre us desitja bones festes i un prospere 2018, ple d'èxits.

El Club de Lluita Camp de Morvedre us desitja bones festes i un pròsper 2018, ple d'èxits.

1a Jornada de Lliga Lluites Olímpiques, organitzada per la Federació Valenciana i el Club de Lluita Camp de Morvedre (10-12-2017)

El passat dia 2 de desembre es va celebrar a la vesprada, la primera jornada de Lliga de Lluites Olímpiques en l'Esport en Edat Escolar (DEE), organitzada per la Federació Valenciana i el Club de Lluita Camp de Morvedre en la nova sala que el club té en les instal·lacions municipals de l'Aj. de Sagunt.

Aquestes jornades pretenen que l'esport no solament siga: competició, disciplina, medalles, sinó socialitzar els valors personals utilitzant el "cara a cara" i no a través de les xarxes socials, perquè a vegades se'ns oblida que la majoria de valors que formen a les persones s'aprenen en el dia a dia, interrelacionant esport i amistat sempre.

Van participar prop de 40 esportistes dins de l'Esport en Edat Escolar (DEE) pertanyents als clubs inscrits en la Lliga, entre les activitats que van realitzar de jocs i l'aprenentatge de noves habilitats, cal destacar la labor dels joves promeses, dels diferents clubs, entre ells Marta Ojeda, Esmeralda i Raul Gallur, que van desenvolupar estratègies i diversió en tot moment, després més tard es va donar pas a la lliga escolar on l'important no era guanyar, sinó aprendre i evitar l'estrés competitiu.

Es va finalitzar amb el lliurament de pinyates amb regals, en una xicoteta festa acompanyats amb pares i mares, on els xiquets i xiquetes van triar el seu monitor per a les pròximes jornades que seran el 13 de gener del 2018 a Quart de Poblet.

Clausura Curs Krav Maga, NO és NO una actuació global contra la violència de gènere (04-12-2017)

Clausura del Curs de Krav Maga: Tècniques de Defensa Personal per a Dones, organitzat pel Club de Lluita El dissabte 25 de novembre va tindre lloc la sessió de clausura de la segona edició del Camp de Morvedre i la Federació Valenciana de Lluita, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt. L'acte va comptar amb la presència de la Regidora d’Igualtat María Giménez.

Aquest taller de defensa personal ha sigut una de les activitats organitzades amb la col·laboració de l’Àrea d’Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt amb motiu de la celebració del 25 N i s'ha realitzat en el Pavelló José Veral els dies 11, 18 i 25 de novembre.

El Club de Lluita Morvedre ha dut a terme enguany el Projecte “No és No: una actuació global contra la violència”, del qual formava part la II edició del taller de defensa personal per a dones impartit per l'instructor de Krav Maga Fernando Bazataquí, i que va comptar amb la presència de Sonia Martínez Sanchís i María José Gómez psicòlogues de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València.

Les activitats desenvolupades enguany pel Club de Lluita Morvedre s'han complementat amb la presentació que va tindre lloc el dia 18 d'octubre en el Centre Cultural Mario Mont-real de l'App Liad@s desenvolupada per un equip interdisciplinari de la Universitat de València i dirigida a joves amb el propòsit de trencar amb estereotips sexistes i amb la idea de " amor romantico". D'altra banda, el dia 16 de novembre es va impartir en el Saló d'Actes del Centre Cívic de Port de Sagunt la Conferència Com saber si establisc relacions de parella saludables? a càrrec de Mavi Lorenzo, vicepresidenta de l'Associació PSIMA i Elena Terreros, subdirectora del Programa CONTEXT de la Universitat de València. En aquesta conferència es van tractar aspectes que ens poden portar a reflexionar a prop de les relacions de parella.

Amb participació del Club de Lluita Morvedre per segon any consecutiu en l'organització de tallers i conferències amb motiu de la celebració del 25 N, el Club pretén conjuminar la seua labor de foment de valors morals, educatius i de salut que porta implícita la pràctica de l'esport, amb el compromís que ha de prendre tota la societat contra la violència en general i espacialment contra la violència cap a les dones.

Conferencia Associació Psima, Programa Context de la Universitat de València (17-11-2017)

El dijous dia 16 de novembre a les 19 hores es va dur a terme en el Saló d'Actes del Centre Cívic de Port de Sagunt la Conferència Com saber si establisc relacions de parella saludables? a càrrec de Mavi Lorenzo, vicepresidenta de l'Associació PSIMA i Elena Terreros, subdirectora del Programa CONTEXT de la Universitat de València, que van ressaltar els aspectes de les relacions de parella que poden portar a situacions de violència en aquestes, i la importància dels esforços que en matèria de prevenció han de dur-se a terme per part de les administracions. Sense una actuació global i efectiva, la violència masclista continuarà sent un fracàs col·lectiu mentre no es realitze un major esforç preventiu, condemnatori a nivell social i rehabilitador amb l'agressor.

El Programa Context de la Universitat de València i l'Associació Psima col·laboren amb Institucions Penitenciàries del Ministeri d'Interior amb l'objectiu objectiu de dissenyar i implementar un programa de reeducació de maltractadors, alhora que desenvolupen un programa d'investigació sobre les causes, conseqüències i factors que intervenen en la violència de gènere i formen professionals en l'àmbit de la intervenció.


Aquesta Conferència forma part del Programa "NO és No: Una actuació Global contra la violència de gènere" que el Club de LLuita Morvedre organitza conjuntament amb l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt.

Conferència Com saber si establesco relacions de parella saludables? 19 hores, Saló d'Actes del Centre Cívic en Pto. Sagunt (14-11-2017)

Dijous que ve dia 16 de novembre a les 19 hores en el Saló d'Actes del Centre Cívic de Port de Sagunt el Club de LLuita Morvedre organitza conjuntament amb l'Àrea d'Igualtat de l'ajuntament de Sagunt la Conferència Com saber si establisc relacions de parella saludables?

Aquesta Conferència que forma part del Programa NO és No: Una actuació Global contra la violència de gènere, serà impartida per Mavi Lorenzo, vicepresidenta de l'Associació PSIMA i Elena Terreros, subdirectora del Programa CONTEXT de la Universitat de València, i en ella, es tractaran aspectes que ens poden portar a reflexionar a prop de les relacions de parella que establim, si aquestes ens sumen o per contra ens resten, ens ajuden a desenvolupar-nos com a persones, o per contra són una font més de malestar que d'emocions positives.

Presentació Taller Krav Maga del programa "No és No" Una actuació global contra la violència de gènere (12-11-2017)

Aquest passat dissabte dia 11, a la sala verda del pavelló José Veral a Sagunt, s'ha celebrat la presentació del Taller de Krav Maga (i primera jornada) una activitat del programa "No és No" una actuació global contra la violència de gènere, on col·labora la Regidoria d´Igualtat, d'una banda, amb la presència de María Giménez i Laura Sánchez respectivament i per un altre, la secció de Krav Maga del club de Lluita Camp de Morvedre, de la mà de Fernando Bazataquí (instructor), Mª José Gómez, Llicenciada en Psicologia i Tècnica Superior d'Investigació de la Universitat de València i el President del Club, Joan C Morte.

María Giménez, Regidora d´Igualtat de l'aj. Sagunt, va ressaltar la reedició enguany del taller, amb l'augment de participants i va agrair aquest treball per part del Club i va convidar assistir a les activitats programades per al dia 25 de novembre, Dia Internacional en contra de la violència de gènere.

Per part del president del club, Joan C Morte, va parlar sobre la importància de l'esport que està present i implicant-se d'una forma educativa en valors per a la joventut des de l'edat escolar, però que també la realitat és diferent i demostra que els valors es perden i veiem exemples de violència diàriament i amb aquest Taller volem demostrar que l'actuació global per a lluitar amb aquesta xacra, és necessària.
També va convidar als participants al taller a la Conferència o Mesa redona, del programa Context de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València i personal de l'Associació Psima, que se celebrarà dijous que ve dia 16 a les 18h30, en el Centre Cívic de Port de Sagunt, corresponents al mòdul III.

Per part de Fernando Bazataquí, en la seua intervenció de la presentació, va comentar el treball del control d'estrés que anaven a realitzar en les 2 hores, amb exemples pràctics i l'aportació del Krav Maga, davant aquestes situacions.
Mª José Gómez, va parlar sobre els aspectes psicològics de les víctimes de violència, que anaven a tractar a continuació del Krav Maga.

A continuació amb prop de 40 inscripcions realitzades, va començar el Taller de Krav Maga amb els següents mòduls:
Mòdul I: tècniques bàsiques de defensa Personal, on es va treballar durant 2 hores, les tècniques de control d'estrés i sobretot la dissuasió.

A continuació es va donar pas al Mòdul II: Abordatge d'aspectes psicològics de les mates de violència de gènere, a càrrec de Mª José Gómez, durant una hora.

Pròximes jornades del Taller, els dies 18 i 25 de novembre, a la sala verda del José Veral

Torneig internacional i setmana de concentració (06-11-2017)

Ja va acabar la setmana de concentració amb l'equip francés de Som Lutte. Enguany és el tercer de col·laboració entre el Club de Lluita Camp de Morvedre i el club establit en els municipis de Vic-en-Bigorre i Maubourguet, l'objectiu dels quals és proporcionar noves oportunitats d'aprenentatge i tecnificació, així com intercanvi cultural a través de l'esport, i que va fer que a la fi de l'any passat els consistoris de totes dos localitats declararen el seu suport a la candidatura de Sagunt a ser Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, les primeres de fora d'Espanya.
Després de la recepció de l'equip francés del dia 27 d'octubre, la setmana es va iniciar el dissabte 28 amb una jornada competitiva dins del marc de la línia d'Esport en Edat Escolar de l'Ajuntament de Sagunt, així com la disputa de la tercera edició del Torneig Internacional “Lluitant per Europa del Sud”, amb la també participació de l'equip barceloní de Baró de Viver, el C.L. Quart de Poblet, i el club Elit de Torrevella (Alacant). En el pla individual van destacar l'or d'Esmeralda Gallur, la plata del seu germà Raúl Gallur i el bronze de Roberto Tébar.

El diumenge va donar pas als entrenaments conjunts, amb una sessió a la platja de Port Sagunt, on es va practicar la lluita platja i ja es va poder comptar amb la presència de Marta Ojeda que venia de la concentració amb la selecció nacional sub-23. La resta de la setmana els entrenaments van transcórrer a la sala de lluita, i quedem emplaçats per a retornar-los la visita el mes de desembre.

D'altra banda, Marta Ojeda ha tornat a ser convocada per a participar en la concentració amb l'equip nacional que tindrà lloc del 12 al 18 de novembre en el Centre d'Alt Rendiment en altura de Sierra Nevada, a Granada.

RESULTATS NEGREPELISSE, TORNEIG INTERNACIONAL I MARTA A la SUB-23 (23-10-2017)

Igual que l'any passat un or i dos bronzes van ser els resultats més destacats obtinguts pel Club de Lluita Camp de Morvedre en la seua participació en la Challenge Internacional de Negrepelisse, que es va celebrar aquest cap de setmana en aquesta localitat del sud de França. D'aquesta forma, el balanç va tornar a ser més que positiu donat el nivell de la competició i la seua gran participació.

Els metalls també van ser per als mateixos esportistes, encara que en categories d'edat superior. L'or el va aconseguir Marta Ojeda Navarro en júnior 68 Kg., mentre que el bronze en cadet 65 Kg va ser per a Esmeralda Gallur Fernández. L'altre tercer lloc va vindre de la mà del seu germà Raúl Gallur Fernández en júnior 86 Kg.

L'expedició, la va encapçalar el director tècnic del club i entrenador internacional, Pedro Ojeda, donat suport per l'entrenador nacional Antonio Ripoll.

Els resultats complets van ser:

Marta Ojeda Navarro 1a en Júnior 68 Kg
Esmeralda Gallur Fernández 3a en Cadet 65 Kg
Isidoro Martínez Vesa 7é en Júnior 74 Kg
Raúl Gallur Fernández 3r en Júnior 86 Kg
Roberto Tébar Gallur 7é en Cadet 76 Kg.
Estela Sánchez Michavila: sense classificar.

D'altra banda, ja està tot preparat perquè aquest dissabte 28 d'octubre se celebre l'III Torneig Internacional “Lluitant pel Sud d'Europa" que comptarà amb la participació de l'equip francés de Som Lutte, així com d'altres equips d'Espanya.

D'altra banda, Marta Ojeda que venia d'aconseguir una cinquena posició en el Torneig Internacional Ciutat de Krasnik (Polònia) el 8 d'octubre amb la selecció espanyola cadet, i ara la primera en Negrepelisse amb el nostre club, ha sigut convocada per a participar en la concentració nacional amb la selecció espanyola sub-23 que tindrà lloc en el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallés (Barcelona) del 24 al 28 d'octubre.

Presentació de l'APP Liad@s, 18 d'octubre en el Mario Monreal (Sagunt) i altres activitats (14-10-2017)

Amb el projecte "No és No: una actuació global contra la violència de gènere" es presenta el Club de Lluita Morvedre amb la secció de Krav Maga, en col·laboració amb l'Àrea d´igualtat de l'Ajuntament de Sagunt.
La presentació de l'APP Liad@s desenvolupada per un equip multidisciplinari de la Universitat de Valéncia, compost per:

José Javier Navarro Pérez (Departament de Treball social i Serveis Socials)
Amparo Oliver Germes (Departament de Metodologia i Ciències del Comportament)

Jéssica Llácer Argent (Tècnica d'investigació)

Aquesta activitat es durà a terme en el centre Mario Monreal el 18 d'octubre a partir de les 10.00 i està dirigida als instituts de Sagunt i Port.

"Liad@s és una App que tracta d'identificar el sexisme i els mites de l'amor romàntic. L'objectiu final és apoderar als adolescents i afavorir relacions de parella saludables, reconduint aquelles dinàmiques que pogueren generar riscos i comportaments
violents." L'APP implica tant a niñ@s com a pares

Continuant amb les activitats d'aquest projecte, les pròximes dates:

-CONFERÈNCIA a càrrec del personal investigador del Programa Context de la Universitat de València i l'Associació Psima. La Conferència tindrà lloc en el Saló d'Actes del Centre Cívic de Port de Sagunt el dia 16 de novembre a les 18.30 hores.

-TALLER DE KRAV MAGA: l'activitat es durà a terme durant tres dissabtes consecutius a la sala verda del Poliesportiu Veral els dies 11, 18 i 25 de novembre, l'horari del curs serà de 10 a 13 hores.

En la presentació comptarem amb representants de les diferents àrees de l'Aj. Igualtat, Juventut, Cultura i Associacions.

Agrair el treball de l'equip de Krav Maga, Bazataquí, Maria José, etc. i sobretot a l'equip multidisciplinari de la Universitat de Valéncia i a l'Àrea d´Igualtat que sense ells, no haguera sigut possible aquest projecte.

Marta Ojeda a Polònia amb la Selecció Espanyola (05-10-2017)

Després d'unes minivacaciones després d'aconseguir una meritòria onzena posició en l'en el Campionat del Món de Lluites Olímpiques que es va disputar a Atenes (Grècia) en la categoria de 65 Kg., la lluitadora del Club de Lluita Camp de Morvedre, Marta Ojeda Navarro, comença de nou la competició amb la seua participació en el Torneig Internacional de lluita de Krasnik que es disputarà el 7 i 8 d'octubre en aquesta ciutat polonesa.

Marta ha sigut la lluitadora del club que més tard va acabar la competició la temporada passada i la primera a iniciar la present, encara que segur que ho perdona per a tornar a estar present en una convocatòria de la selecció nacional. Aquesta competició no és més que un esglaó en la seua preparació per als campionats nacionals, però sens dubte que ho donarà tot.

La resta de l'equip començarà la competició en la Challenge Internacional de Negrepelisse (sud de França) que es disputarà els dies 21 i 22 d'octubre.

MARTA OJEDA DOTZENA DEL MÓN (06-09-2017)

La lluitadora del Club de Lluita Camp de Morvedre Marta Ojeda Navarro va aconseguir una meritòria onzena posició en l'en el Campionat del Món de Lluites Olímpiques que s'està disputant a Atenes (Grècia) en la categoria de 65 Kg.

En el primer combat li va tocar en sorteig la representant turca Sevda Sarigimu, una contrincant molt corretjosa.

A pesar que Marta va ser tot el combat a remolc, igualant el combat diverses vegades amb una gran tècnica, al final va aconseguir imposar-se en la penúltima acció amb un moviment de casta i arpa, per a saber defensar-se bé en els 30 últims segons.

En el següent combat es va enfrontar a la duríssima representant índia Tina Tina, actual campiona asiàtica i amb àmplia experiència en el campionat mundial perquè concorria per tercera vegada. Desafortunadament, les previsions es van fer bones, acabant Marta la seua participació amb una més que acceptable posició.

Marta va estar acompanyada pel seu entrenador i pare Pedro Ojeda que va estar en el seu racó i que va actuar com a seleccionador adjunt, gràcies al suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt.

A partir d'ara, unes mini vacances i a començar de nou doncs a la fi del mes que ve està la cita de Negrepelisse, així com una possible concentració a Polònia amb l'equip nacional, en vistes a començar a preparar els campionats d'Espanya júnior i sub-23 del pròxim any. Marta és l'actual campiona d'Espanya cadet i júnior.

Enhorabona Marta, estem molt orgullosos de tu.

MARTA OJEDA Al CAMPIONAT DEL MÓN (03-09-2017)

Marta Ojeda Navarro, lluitadora del Club de Lluita Camp de Morvedre i actual campiona d'Espanya cadet i júnior, partirà demà 4 de setembre cap a Atenes (Grècia) per a participar en el Campionat del Món cadet de Lluites Olímpiques que es disputarà del 4 al 10 en la capital grega.

Aquesta convocatòria és la conseqüència del bon paper realitzat en el Campionat d'Europa de Lluites Olímpiques que es va disputar a Sarajevo (Bòsnia Hercegovina) del 24 al 30 de juliol i on Marta va aconseguir la setena posició. Per a Marta, serà la seua primera participació en un mundial i esperem que seguisca amb la seua progressió.

Com a conseqüència enguany Marta s'ha quedat sense vacances, havent hagut d'allargar la seua temporada per a preparar la cita mundial. Però segur que Marta no es penedeix d'això, siga com siga el seu resultat final, perquè poder estar allí ja és un gran assoliment.

Marta competirà en 65 Kg el dimecres 6, passant el protocol del pesatge i sorteig d'aparellaments el dia anterior.

Una altra novetat important és que, gràcies al suport de la Regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Sagunt, aquesta vegada estarà acompanyada pel seu pare i entrenador del club Pedro Ojeda. És comú en els esports de combat que els entrenadors de cada lluitador l'acompanyen a les competicions internacionals, servint de suport a l'entrenador nacional, pel fet que precisament són ells els que millor coneixen les característiques i forma de competir dels esportistes, els seus punts forts, els febles, els donen confiança, els afermen psicològicament, etc., ja que al cap i a l'últim són els que els preparen i entrenen.

MARTA OJEDA CONVOCADA PER Al CAMPIONAT DEL MÓN (02-08-2017)

La lluitadora del Club de Lluita Camp de Morvedre Marta Ojeda Navarro ha sigut convocada hui pel seleccionador nacional per a participar en el Campionat del Món cadet que se celebrarà a Atenes (Grècia) del 4 al 10 de setembre.

Aquesta convocatòria és la conseqüència del bon paper realitzat en el Campionat d'Europa de Lluites Olímpiques que es va disputar a Sarajevo (Bòsnia Hercegovina) del 24 al 30 de juliol i on Marta va aconseguir la setena posició. Per a Marta, serà la seua primera participació en un mundial i esperem que seguisca amb la seua progressió.
Marta és l'actual campiona d'Espanya cadet i júnior.

MARTA OJEDA 7a D'EUROPA (27-07-2017)

La lluitadora del Club de Lluita Camp de Morvedre Marta Ojeda Navarro va aconseguir una meritòria setena posició en l'en el Campionat d'Europa de Lluites Olímpiques que s'està disputant a Sarajevo (Bòsnia Hercegovina).

Si de primeres ja es va poder comprovar que el sorteig no havia sigut molt benvolent amb Marta, a diferència de l'any passat, i malgrat no estar al 100%, Marta va iniciar la competició d'una manera incontestable, guanyant per la via ràpida en 39 segons a la representant alemanya Jennifer Wagner.

El següent combat era un os dur de rosegar, perquè s'enfrontava a Krystsina Sazykyna de Bielorússia, campiona europea i cinquena del món cadet de 2016 i setena europea júnior d'enguany. Desgraciadament aquest cas les previsions es van fer bones, encara que Marta va vendre cara la seua derrota.

D'aquesta forma, i a tenor dels punts de classificació obtinguts durant els combats, Marta s'ha classificat en setena posició en la categoria de 65 Kg, tot un salt qualitatiu.

Marta és l'actual campiona d'Espanya cadet i júnior.

Enhorabona Marta i a continuar progressant.

Marta a l'Europeu cadet (26-07-2017)

Hui 26 de juny la lluitadora del Club de Lluita Camp de Morvedre Marta Ojeda Navarro entrarà en competició en el Campionat d'Europa de Lluites Olímpiques que es disputa a Sarajevo (Bòsnia Hercegovina).
Marta que participa en la categoria de 65 Kg és l'actual campiona d'Espanya cadet i júnior. Les últimes setmanes prèvies a la concentracion preparatòria de l'Europeu ha vingut recuperant-se d'una intervenció aliena a la pràctica esportiva que li ha impedit estar al 100% físicament encara que no en ganes i desitjos de superació.
Quant a la prèvia, el sorteig no ha sigut molt benvolent i l'ha aparellada amb l'alemanya Wagner. El que és segur és que Marta ho donarà tot i ens farà sentir-nos orgullosos.

D'altra banda, membres del club han participat des de divendres passat a La Nucia en una concentració de Lluites Olímpiques que va comptar amb la presència de Marya Stadnyk, 7 vegades i actual campiona europea, triple medallista olímpica, campiona mundial, tres vegades més medallista mundial i màxima favorita al campionat mundial del pròxim mes, així com de l'ex campió europeu i subcampió olímpic Andreu Stadnik. Una oportunitat inigualable d'aprendre d'aquests grans esportistes que van resultar també entranyables persones.


Guillermo Gasca en el Gran Premi d'Espanya (17-07-2017)

Aquest cap de setmana es va disputar a Madrid el Gran Premi d'Espanya de Lluites Olímpiques. Enguany va anar particularment espectacular la lluita lliure perquè van participar diversos campions del Món i Olímpics.

El club de lluita Camp de Morvedre va estar representat per l'àrbitre internacional Pablo Perales. També va estar present el lluitador local Guillermo Gasca que feia el seu debut en competició internacional sènior. Va tindre mala sort amb el sorteig perquè va caure amb el representant japonés que fet i fet obtindria l'or, per a aconseguir la dotzena posició. Guillermo va obtindre una beca per a entrenar en el Centre d'Alt Rendiment de Múrcia gràcies als seus resultats esportius i a les gestions de Club de Lluita Camp de Morvedre que li han obert noves oportunitats per a avançar en la seua carrera esportiva, així com en la vida en general. L'esport com a activitat formadora de la persona.


D'altra banda, Marta Ojeda comença hui 17 de juliol a Madrid la concentració nacional prèvia a la seua participació en el Campionat d'Europa cadet que es disputarà a partir del 25 de juliol a Sarajevo (Bòsnia i Hercegovina). Marta ve recuperant-se d'una xicoteta operació quirúrgica aliena a la pràctica esportiva que encara li impedeix estar al 100%.

LA LLUITA PLATJA TORNA A CAUSAR SENSACION (09-07-2017)

De nou la lluita platja va ser la sensació a la Platja de Port de Sagunt el dissabte 8 de juliol, amb la disputa del Campionat Autonòmic, així com del Torneig Popular de Lluita Platja. Èxit a nivell participatiu, a nivell organitzatiu i a nivell de resultats.

Els presents, banyistes, turistes i afeccionats a l'esport, que es van amuntegar al voltant de la zona de lluita de principi a fi, van poder gaudir amb la disputa del cinqué Campionat de la Comunitat Valenciana i del sisé Torneig Popular de lluita platja “Port Sagunt”, que aquesta vegada, va comptar amb la participació de turistes d'Extremadura, Portugal, Balears i Aragó, a més de valencians. S'ha d'agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt, i la presència del regidor d'Esports Sr. Miguel Chover.

Un altre any més es va poder comptar amb la música de DJ Valeriano Morte, que va contribuir de manera eficaç a la diversió, creant un ambient lúdic.

El format de cada combat, a tres enderrocaments o eixides del cercle, fomenta les accions i provoca una successió vertiginosa de combats dinàmics i trepidants, la qual cosa va provocar que el públic assistent ovacionara repetides vegades als participants davant les tècniques executades.

Inicialment es va donar pas al torneig popular per a gent no federada on es van aconseguir les 82 inscripcions entre les categories masculina i femenina, on es va poder comprovar el bon acolliment d'aquesta especialitat entre turistes i veïns, que s'impliquen en l'activitat.

A continuació es va disputar el Campionat de la Comunitat Valenciana de Lluita Platja, comptant amb la presència d'equips de València, Quart de Poblet, la Vall d'Uixó, Castelló, Puçol, i del nostre Club de Lluita Camp de Morvedre

Els nostres lluitadors van aconseguir un total de 16 medalles, sent 7 ors, 6 plates i 3 bronzes, tornant a aconseguir el campionat regional per equips, aquesta vegada per un estret marge.

Des del club es vol gradecer a l'Ajuntament de Sagunt i a la Regidoria d'Esports el seu suport en l'organització de l'esdeveniment.

En resum gran èxit d'organització, participació i públic, al qual es van unir els resultats esportius del campionat autonòmic.

Ja arriben els Tornejos de Lluita Platja 2017. (04-07-2017)

Dissabte que ve 8 de juliol a partir de les 17.00 hores la lluita platja tornarà a la Platja de Port Sagunt, al costat de la plaça de la Concòrdia, de la mà del Club de Lluita Camp de Morvedre, amb la disputa del Campionat de la Comunitat Valenciana i el Torneig Popular de Lluita Platja "Platja de Port Sagunt".

Per aquest motiu ahir dilluns 3 de juliol es va fer l'acte de presentació a la platja de Port de Sagunt, que va comptar amb la presència de la Coordinadora de la Unitat Tècnica de l'Àrea d'Esports de l'Ayto de Sagunt Dª Teresa Ferri, a més del president del nostre club Juan Carlos Morte, així com uns altres integrants del nostre club.

Enguany es disputarà la sisena edició del Torneig Popular de Lluita Platja "Port Sagunt". Aquest torneig està obert a la participació del públic en general per a la participació de la gent no federada, tant xics com xiques, i no és necessària experiència prèvia en lluita. Aquest torneig de Lluita Platja és el més antic en aquesta modalitat de lluita, a més de ser l'únic torneig popular de lluita en tota Espanya. Aquest esdeveniment naixia en el marc dels esports de platja, per a proporcionar una experiència lúdica i esportiva, on el que prima és la diversió en l'arena. Esperem que com en altres anys, turistes i locals s'animen a participar.

Des del nostre club es tracta de mostrar i fer més accessible l'esport de la lluita a tothom, tant xics com xiques, i especialment als no federats, ja que aquest esdeveniment està obert a tot el que vulga participar, competint segons la seua experiència, categoria de pes, edat i sexe.

D'altra banda també es disputarà el cinqué Campionat Autonòmic de Lluita Platja, aquesta vegada en la modalitat d'Open, comptant amb la participació de lluitadors de Barcelona i Balears. La Federació valenciana torna a encarregar al Club de Lluita Camp de Morvedre l'organització d'aquest esdeveniment que tan bones sensacions va proporcionar en anys anteriors. Aquesta competició serà només per a federats.

L'Ajuntament de Sagunt col·labora en l'organització de totes dos competicions, que s'emmarquen dins de la programació: “Estiu a la mar”.

La lluita de platja va ser reglamentada per la federació internacional en 2004 amb la finalitat de reunir a totes les formes de lluita tradicionals practicades en arena i per a popularitzar-les a tot el món. La peculiaritat d'aquesta modalitat és que es competeix directament en l'arena. Però la lluita platja apunta sobretot a promoure els valors d'un esport divertit, segur, accessible i ecològic. Espanya té en el seu haver 3 campiones del món.

La lluita platja es practica en vestit de bany dins d'un cercle d'arena de 6 metres i consta de regles molt simples: 2 punts al lluitador que aconsegueix derrocar al seu oponent d'esquena, i 1 punt al lluitador que aconsegueix traure al seu rival anara dels límits o derrocar-lo però no d'esquena. El primer lluitador que sume 3 punts guanya el combat. Temps límit 3 minuts.

VI Jornades de Trobada Veïnal A.vv. La Forja. (24-06-2017)

El Club de Lluita Camp de Morvedre va participar en el XXXII Torneig de Lluita Baró de Viver el dissabte 17 a Barcelona on va aconseguir la segona posició per clubs

Un any més, el Club de Lluita Camp de Morvedre ha col·laborat amb l'Associació de Veïns La Forja participant en les seues VI Jornades de Trobada Veïnal que van tindre lloc aquest passat cap de setmana. D'aquesta forma, el club continua conjuminant esport i valors socials.

Així, el dissabte dia 24, es va col·locar el tapís desmuntable de 6x6 m en la Plaça Reina Fabiola, i els xiquets i xiquetes més xicotets, per torns, van poder jugar a fer lluita, gaudint d'una gran varietat de jocs durant més de tres hores i començant a conéixer aquest esport olímpic.

Tres van ser els monitors del club que es van encarregar en tot moment de l'activitat: Esmeralda Gallur, Roberto Tébar i Raúl Gallur, supervisats per l'entrenador nacional i àrbitre internacional Pablo Perales. Els promotors d'aquesta col·laboració van ser Víctor Uribe i Ricardo Fernández, vinculats a totes dos associacions, i que també van estar presents col·laborant activament.

Gràcies a l'A.vv. La Forja per comptar amb nosaltres. Èxit de participació, que sens dubte es veurà repetit en pròximes edicions.

Segons en el Torneig Baró de Viver de Barcelona. (18-06-2017)

El Club de Lluita Camp de Morvedre va participar en el XXXII Torneig de Lluita Baró de Viver el dissabte 17 a Barcelona on va aconseguir la segona posició per clubs.

Aquest torneig es realitza durant les festes del barri de Baró de Viver de la ciutat comtal, per la qual cosa a més de la component esportiva, té un vessant lúdic, amb múltiples jocs i animacions que entusiasmen als joves lluitadors.

A nivell individual van sobreeixir els més xicotets, que van aconseguir ajudar-se a pujar al primer lloc en la categoria de lliure olímpica infantil: Antonio Picó en 45 Kg., Adrián Simón en 39 Kg., i Hugo Marta en 34 Kg. Altres resultats destacables van ser el segon lloc de Roberto Tébar en grecoromana 76 Kg., i el bronze de Miguel Tabasco en grecoromana 69 Kg.

Va encapçalar l'expedició l'entrenador Pedro Ojeda, juntament amb la lluitadora Marta Ojeda que feia les vegades de delegada. També van estar presents diversos pares dels lluitadors.

17 segles després, la Lluita clàssica torna a l'arena de l'Amfiteatre de Mèrida. (18-06-2017)

De nou de la mà de Saguntum Civitas, el Club de Lluita Camp de Morvedre va participar en les jornades de “Mèrida Lúdica” que es van celebrar en la capital d'Extremadura els dies 16, 17 i 18 de juny.

El dissabte 17, els lluitadors del nostre club van realitzar una sèrie de combats en l'arena del mateix amfiteatre emeritense dins de l'activitat “Gladiatura”, una de les poques que era de pagament, i malgrat això es va penjar el cartell de “No hi ha bitllets” en esgotar-se les 1000 entrades disponibles.

Els lluitadors de l'època van ser Hispà El Gran (Antonio Ripoll), Lucio El Jove (Raúl Gallur) i la novetat de les Gladiatix, Accacia d'Hispània (Esmeralda Gallur) i Brissets de Grècia (Mar Ruiz), tots ells acompanyats del Suma-Rudis (Félix Ramírez). Igual que en les altres modalitats luctatorias, no era molt habitual presenciar lluita clàssica de dones, ja que costava molt trobar lluitadores i es pagaven molt cares.

Previ a aquesta activitat, i convidats pel governador de Mèrida, Lucio Cornelio Voco, completava el grup de Saguntum Civitas, la Governadora de la Tarragonina, patricis, cornelias, lluitadors i esclaus, que van formar la Pompa fins a a l'amfiteatre, creuant els principals punts històrics, com la Muralla romana, El Fòrum, el Temple de Diana, Teatre Romà, etc.

La TV d'Extremadura va cobrir l'esdeveniment, realitzant múltiples preses i aprofitant per a realitzar un curt sobre aquest.

El matí del 18, es va participar també en la venda d'esclaus en el Temple de Diana i una processó pagava en grutes subterrànies per a celebrar els bons auguris.

Festa de cloenda de l'esport en edat escolar. (22-05-2017)

Un any més, va arribant el final de l'esport en edat escolar amb la festa de tancament que tindrà lloc el divendres 26 de maig en el Poliesportiu Internúcleos, i on tots els xiquets i xiquetes de tots els esports podran visitar la nostra sala de lluita situada en aquest poliesportiu.

Inici de les obres de la zona de pesos de la nova sala de Lluita. (16-05-2017)

Ahir 15 de maig, es van iniciar les obres de teulada i condicionament de la nova zona de pesos i altres usos de la nova sala de Lluita. L'empresa encarregada de fer els treballs és Construccions Ojeda-Pérez C.B. El 13 de maig es va procedir al desmuntatge del tapís de l'antiga sala de Lluita, quedant per desmuntar les dominades i algun material més. Molts records i tristesa ens porta abandonar aquesta sala, perquè el club l'ocupa des de 1972, fins i tot abans d'inaugurar-se el Pavelló Internúcleos.

Saguntum Invicta. La Lluita Clàssica tot un èxit.

Article del Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament. 28-04-2017. ACÍ

"Lluita clàssica en el festival Saguntum Invicta.
Des de hui divendres fins al diumenge 30 d'abril el Teatre Romà serà l'escenari d'aquestes recreacions que conjuminen esport i cultura.

El Club de Lluita Camp de Morvedre participarà en el Festival de Recreacions Històriques de Sagunt Saguntum Invicta que tindrà lloc en el Teatre Romà del 28 al 30 d'abril. La participació del club en aquest festival naix fruit de la col·laboració amb l'associació Sagunt Civitas arran de la realització del VI Torneig Ciutat de Sagunt, Capital Valenciana de la Romanització” en el Teatre Romà el passat octubre i d'aquesta manera el club tracta de conjuminar esport i cultura.

El club recrearà combats de lluita clàssica, la lluita que es practicava en els Jocs Olímpics i altres jocs de l'antiga Grècia i en els ludi de Roma. L'objectiu d'aquests combats era derrocar al lluitador contrari fins a tres vegades. En aquesta batalla, que era més semblant a la lluita lliure olímpica que a la grecoromana, es permetia l'ús de les cames i d'algunes tècniques doloroses i prohibides en l'actualitat, no hi havia límit de temps ni d'espai i estava dirigida per un àrbitre que vetlava, amb l'ús d'una vara si era necessari, perquè es respectaven les regles del joc i els lluitadors no anaren passius.

El festival de Recreacions Històriques de Sagunt, Saguntum Invicta, que començarà aquesta vesprada a les 20 h amb una Pompa que eixirà des de l'ajuntament, s'estendrà fins al diumenge 30 d'abril. Es tracta d'un festival pioner a Espanya en el qual es farà una recreació històrica de l'època imperial de Sagunt. El projecte parteix de la comissió cívica del Consell Assessor de Patrimoni de la Humanitat de l'Ajuntament de Sagunt, del qual forma part Saguntum Civitas. En la Pompa, que finalitzarà en el Teatre Romà, participaran els grups Tarraco Ludus, de Tarragona; Ludus Augusta, de Saragossa; Cohors III Lucensium, de Lugo; l'Associació Napoleònica Valenciana; el Club de Lluita Camp de Morvedre i Saguntum Civitas. En total, seran 150 els assistents que participaran en totes les recreacions històriques que es repetiran al llarg del cap de setmana."

Pablo Perales a l'europeu de Grappling. (27-04-2017)

Demà dia 28, partirà el nostre àrbitre internacional Pablo Perales per a participar en el Campionat d'Europa de Lluita Grappling que es disputarà del 30 d'abril al 3 de maig en Novi Sad. Pablo serà l'àrbitre que representarà a Espanya en aquest campionat, igual que ho va fer en en l'europeu de 2013 i els mundials de 2014 i 2016. Espanya és una de les potències a nivell mundial d'aquesta disciplina i el seu nivell d'arbitratge és dels més alts. Gràcies a aquestes circumstàncies i per les gestions fetes l'any passat s'ha atorgat a Espanya, i per delegació d'aquesta a la Comunitat Valenciana, l'organització del Campionat del Món de 2018.

Saguntum Invicta. Arriba la Lluita Clàssica dels antics grecs i romans. (25-04-2017)

Del 28 al 30 d'abril el Club de Lluita Camp de Morvedre partipará en el Festival de Recreacions Històriques de Sagunt "Saguntum Invicta que tindrà lloc en el Teatre Romà. D'aquesta forma el nostre club tracta de conjuminar esport i cultura a´. Es procedirà a la recreació de combats de lluita clàssica, la lluita que es practicava en els Jocs Olímpics i altres jocs de l'antiga Grècia i en els ludi de Roma. Tenia com a objectiu el derrocar al lluitador contrari 3 vegades. En aquesta lluita, que era més semblant a la lluita lliure olímpica que a la grecoromana, es permetia l'ús de les cames i d'algunes tècniques doloroses prohibides en l'actualitat. No hi havia límit de temps ni d'espai, i la lluita era dirigida per un àrbitre que vetlava per que es respectaren les regles i els lluitadors no anaren passius, fent ús d'una vara si era necessari.

Aquesta participació és fruit de la col·laboració que el nostre club va iniciar amb l'Associació de Recreació Històrica "Sagunt Civitas" a raiz de la realització del VI Torneig "Ciutat de Sagunt, Capital Valenciana de la Romanització" en el Teatre Romà el passat octubre i que tan bones experiències ens ve brindant.

Els esportistes del Club de Lluita Camp de Morvedre triomfen en el "Joves Promeses". (24-04-2017)

Aquest cap de setmana, dies 22 i 23 d'abril es va disputar en la localitat alacantina d'Elx el Torneig Internacional de Lluites Olímpiques “Joves Promeses” de categoria cadet i júnior dins del calendari de la Federació Internacional i va comptar amb la presència de 3 participants del Club de Lluita Camp de Morvedre. Els resultats no van poder ser millors i la participació es va saldar amb tres ors i una plata.

En cadet, els nostres tres participants es van alçar amb l'or en lliure olímpica: Isidoro Martínez Vesa en 69 Kg., Raul Gallur Fernández en 85 Kg., i Marta Ojeda Navarro en 65 Kg. En júnior, només va participar Marta Ojeda, que va obtindre la plata en caure en la final davant la representant russa Elmira Khalaeva en 67 Kg., però realitzant un gran combat i tenint en compte que realment és cadet d'últim any i que estava baixa de pes, perquè venia de donar els 65 Kg., de la categoria cadet.

Els lluitadors van estar acompanyats per l'entrenador Pedro Ojeda, i per l'àrbitre internacional Félix Ramírez que estava convocat per a aquest campionat internacional.

Els nostres esportistes es quedaran aquesta setmana en el Centre d'Alt Rendiment de Múrcia per a participar en la concentració internacional que organitza la Federació Espanyola.

Marta Ojeda torna a coronar-se en el Campionat d'Espanya de Lluita júnior de Múrcia. (11-04-2017)

D'excepcional es pot qualificar la participació del Club de Lluita Camp de Morvedre en el Campionat d'Espanya júnior de Lluites Olímpiques que es va disputar el 8 d'abril a Oviedo (Astúries), i en la qual quasi tots els seus representants van aconseguir millorar o igualar les classificacions obtingudes en el nacional cadet. Tots ells pertanyen a l'últim any de cadet, i tenen la possibilitat de presentar-se en la categoria júnior, següent categoria per edat.

El resultat més destacat el va tornar a aconseguir Marta Ojeda Navarro, que es va tornar a proclamar campiona d'Espanya de Lluita Lliure Olímpica Femenina, aquesta vegada en categoria Júnior 67 Kg, seguint amb la seua ratxa de guanyar tots els seus combats per tocat abans de la fi de temps reglamentari.

Més resultats dignes de ressaltar, van ser el subcampionat d'Espanya de Lluita Lliure Olímpica en la categoria de 84 Kg, que va aconseguir Raul Gallur Fernández, traient-se l'espineta del cinqué lloc aconseguit en el campionat cadet i demostrant que a pesar que va ser un bon resultat, ell aspirava a més, i l'aconseguit per Mar Ruiz, cinquena en cadet en el seu debut nacional, que va aconseguir alçar-se amb la medalla de bronze en Lluita Lliure Olímpica Femenina 72 Kg, després d'una superba actuació, i apuntant al fet que aspira a cotes més altes. Isidoro Martínez Vesa va aconseguir una meritòria septima posició en Lluita Lliure Olímpica en la categoria de 66 Kg. Es va trobar a faltar la participació de Núria Nebot que va patir un accident de trànsit el 30 de març que li va impedir participar en Oviedo.

L'expedició va ser comandada per Pedro Luis Ojeda Martínez, sent acompanyat per l'àrbitre Pablo Perales.

El següent compromís serà la participació amb la selecció espanyola cadet i júnior en el Torneig Internacional Joves Promeses que es disputarà a Elx els dies 22 i 23 d'abril de Marta Ojeda Navarro, Isidoro Martínez Vesa i Raúl Gallur Fernández, arran dels resultats aconseguits en els campionats nacionals.

El Club de Lluita Camp de Morvedre subcampió d'Espanya per equips en Cadet (26-03-2017).

Ahir dissabte 25 de març es van disputar els Campionats d'Espanya de Lluites Olímpiques Sènior i Cadet a Pontevedra, en el Pavelló Municipal d'Esports, amb la consecució per part del Club de Lluita Camp de Morvedre del Subcampionat d'Espanya per Equips en Lliure Olímpica masculina cadet, així com el 5é lloc en Lliure Olímpica femenina, superant així el tercer lloc aconseguit per equips en el nacional júnior de Lluita Sambo el 18 de febrer. Una altra vegada ens erigim com una de les millors pedreres nacionals.

Al palmarés per equips, s'ha d'afegir les 4 medalles que es van aconseguir a nivell individual: els ors de Marta Ojeda en lliure femenina cadet 65 Kg., i d'Isidoro Martínez en lliure masculina cadet 69 Kg., la plata d'Esmeralda Gallur en lliure femenina cadet 70 Kg., i el bronze de Roberto Tébar en lliure masculina cadet 85 Kg.

Marta Ojeda Navarro i Isidoro Martínez Vesa van fer una actuació superba guanyant tots dos tots els seus combats per tocat. Sembla ser que Marta va per bon camí en el seu objectiu de realitzar un bon paper en l'Europeu després del seu debut de l'any passat. Isidoro, qui després d'uns anys quedant-se a les portes de les medalles, amb dedicació i constància, ha fet bo aquest de qui la segueix l'aconsegueix, i podrà acompanyar a Marta en el seu camí cap a l'Europeu.

No podem oblidar la bona competició realitzada per la resta de l'equip, ja que molts es van quedar a les portes de les medalles:

Els resultats individuals van ser:
Cadet Lliure Olímpica masculina:
Pablo Navarro Flórez (58 Kg.): 7é
Miguel Ángel Tabasco López (63 Kg.): 7é.
Artur Batovskyy (63 Kg.): 8é
Isidoro Martínez Vesa (69 Kg.): 1r.
Nicolay Batovskyy (69 Kg.): 5é.
Raúl Gallur Fernández (76 Kg.): 5é.
Roberto Tébar Gallur (85 Kg.): 3r.

Cadet Lliure Olímpica femenina:
Marta Ojeda Navarro (65 Kg.): 1a
Núria Nebot Carbó (65 Kg.): 5a
Esmeralda Gallur Fernández (70 Kg.): 2a
Mar Ruiz Gómez (70 Kg.): 5a

Sènior Lliure Olímpica masculina:
Sergio Ibáñez Buendía (58 Kg.): 8é

L'expedició del club va ser encapçalada per Pedro Ojeda Martínez, sent acompanyat per l'àrbitre Félix Ramírez.

Torna el Krav Maga del Club de Lluita Camp de Morvedre al Lluna Plena (23-03-2017).

El club de Lluita Camp de Morvedre torna a col·laborar amb la Regidoria de Joventut participant amb la disciplina del Krav Maga en el projecte Lluna Plena, el dia 25-03-2018 en el Casal Jove de Port Sagunt. Aquest projecte va nàixer per a proveir a la joventut d'alternatives d'oci saludable. Al capdavant del Krav Maga està Fernando Bazataqui.

Una medalla d'or i una altra de plata en l'autonòmic de Grappling i MMA (23-03-2017).

Aquest diumenge en jornada completa, matí i vesprada, s'ha desenvolupat l'Autonòmic de Disciplines Associades, Grappling, Gi-Grappling (amb Quimono) i MMA Amateur. La competició s'ha desenvolupat en dos tapissos, un per al nivell intermedi i un altre per al nivell avançat.

Els lluitadors del Club Lluita Camp de Morvedre, Álvaro Fresno Carbó (71 kg) i Abdelmoughite Ouaoua Lachhab (65,8 kg) han aconseguit les medalles d'or i plata en les modalitats de Grappling i MMA Amateur, respectivament.

D'altra banda, l'alta participació dels clubs ha sigut rellevant perquè el dia fóra tot un èxit. Alguns clubs participants han sigut el Shotokan (Vall de Uxo), Training Unit (València) Taz València, Màster Fight Club, Lluita Mislata, Climent CLub, Cratos Team, Dojo Hiraki, etcètera. També s'ha comptat amb una competició dels molt xicotets, procedents de les escoles de Brasiliant Jiu jitsu. Al migdia, es va comptar amb la presència del regidor d'Esports, Miguel Chover, que va poder comprovar l'expectació que creaven els combats en el públic. Saguntum Civitas va col·laborar en el lliurament de medalles, en el Photocall, preparat per a l'ocasió, amb a l'assistència de la seua presidenta Ruth Villar i la vice presidenta Pilar Madrid.

Volem donar les gràcies a l'Ajuntament de Sagunt i la Regidoria d'Esports, pel suport rebut, així com a la Federació Valenciana de Lluites Olímpiques.

El Krav Maga del Club pren el relleu a les Lluites Olímpiques en el Lluna Plena (23-03-2017).

El club de Lluita Camp de Morvedre torna a col·laborar amb la Regidoria de Joventut en el projecte Lluna Plena, aquesta vegada participant el dia 04-03-2018 en el Casal Jove de Port Sagunt amb la disciplina del Krav Maga, que pren el relleu a les Lluites Olímpiques. Aquest projecte va nàixer per a proveir a la joventut d'alternatives d'oci saludable. Al capdavant del Krav Maga està Fernando Bazataqui.


El Club de Lluita Camp de Morvedre tercer d'Espanya en Sambo Júnior (20-02-2017).

El Club de Lluita Camp de Morvedre va aconseguir bons resultats en el Campionat d'Espanya Sub-23 de Lluites Olímpiques i el Júnior de Lluita Sambo que es van disputar el dissabte 18 a Madrid, amb la consecució d'un tercer lloc per equips en Lluita Sambo júnior, als quals hi ha sumar l'or de Jorge Cabo Tomás en 68 Kg, i la plata de Borja Pons Paterna en 86 Kg.

Els nostres esportistes van tornar a demostrar el seu alt nivell, i mentre Jorge Cabo es va mostrar intractable guanyant els seus combats per superioritat tècnica, Borja Pons només va caure en la final, havent guanyat el seu combat de semifinals per tocat. La nota negativa va estar en la lesió de Sergio Ibáñez Buendía en 57 Kg, que li va impedir aconseguir els metalls, quedant classificat cinqué.

D'altra banda, els nostres lluitadors van ajudar al fet que la Federació Valenciana aconseguira el segon lloc per seleccions en Lluita Sambo Júnior i el tercer en Lluita Lliure Olímpica Sub-23.

El pròxim esdeveniment serà el curs d'arbitratge de MMA Amateur i Grappling que tindrà lloc a la Sala de Lluita del Poliesportiu Internúcleos, i que impartirà el nostre àrbitre internacional Pablo Perales.

Excel·lents resultats per al Club de Lluita Camp de Morvedre en els Campionats de la Comunitat Valenciana (13-02-2017)

Després de la jornada de lluita infantil en què van participar els nostres lluitadors més xicotets el dia 4 de febrer a Quart de Poblet, aquest cap de setmana, en el mateix lloc es van disputar els Campionats Autonòmics de Lluites Olímpiques en totes les categories d'edat, i el resultat no va poder ser més positiu de cara als campionats d'Espanya que començaran a disputar-se a partir del pròxim cap de setmana, perquè els nostres esportistes van aconseguir un total de 42 medalles, 29 d'or i 13 de plata, això i malgrat dos baixes d'última hora que sense cap dubte hagueren engrossit el botí. Encara no es disposen dels resultats per equips però els resultats individuals van ser els següents:

Escolar:
Lliure Olímpica
Artur Batovskyy (66 Kg.): 1r
Nikolay Batovskyy (66 Kg.): 2n
Grecoromana
Artur Batovskyy (66 Kg.): 1r
Nikolay Batovskyy (66 Kg.): 2n

Cadet
Lliure Olímpica
Pablo Navarro (58 Kg.): 1r
Miguel Tabasco (63 Kg.) 1r
Artur Batovskyy (63 Kg.): 2n
Isidoro Martínez (69 Kg.): 1r
Nikolay Batovskyy (69 Kg.): 2n
Roberto Tebar (76 Kg.): 1r
Raul Gallur (85 Kg.): 1r

Femení:
Nuria Nebot (60 Kg.): 1a
Marta Ojeda (65 Kg.): 1a
Esmeralda Gallur (70 Kg.): 1a
Mar Ruiz (70 Kg.): 2a

Grecoromana
Pablo Navarro (58 Kg.): 1r
Miguel Tabasco (63 Kg.) 1r
Artur Batovskyy (63 Kg.): 2n
Isidoro Martínez (69 Kg.): 1r
Nikolay Batovskyy (69 Kg.): 2n
Roberto Tebar (76 Kg.): 1r
Raul Gallur (85 Kg.): 1r

Júnior
Lliure Olímpica
Isidoro Martínez (69 Kg.): 2n
Raul Gallur (84 Kg.): 1r
Maxwell Ibáñez (96 Kg.): 1r

Femení:
Nuria Nebot (60 Kg.): 1a
Marta Ojeda (65 Kg.): 1a
Mar Ruiz (70 Kg.): 1a

Grecoromana
Isidoro Martínez (69 Kg.): 2n
Raul Gallur (84 Kg.): 1r
Maxwell Ibáñez (96 Kg.): 1r

Sub-23
Lliure Olímpica
Sergio Ibáñez (57 Kg.): 1r
Borja Pons (86 Kg.): 2n
Maxwell Ibáñez (97 Kg.): 1
Grecoromana
Sergio Ibáñez (57 Kg.): 1r
Borja Pons (85 Kg.): 2n
Maxwell Ibáñez (97 Kg.): 1

Sènior
Lliure Olímpica
Sergio Ibáñez (57 Kg.): 1r
Borja Pons (85 Kg.): 2n
Grecoromana
Sergio Ibáñez (57 Kg.): 1r
Borja Pons (85 Kg.): 2n
Maxwell Ibáñez (97 Kg.): 1r

Aquest cap de setmana del 18 de febrer, donaran començament la successió de Campionats d'Espanya, amb la disputa del campionat nacional de Lluites Olímpiques Sub-23 i l'Esperances i Júnior de Lluita Sambo que es disputaran a Madrid.

Els més xicotets del Club de Lluita Camp de Morvedre participen en la jornada de Lluita Infantil que va organitzar el Club de Lluita Quart de Poblet. (05-02-2017).

          Els esportistes més joves del Club de Lluita Camp de Morvedre van participar el dia 4 de febrer en la jornada de lluita infantil que va organitzar el Club de Lluita Quart de Poblet. Bones experiències i bons moments de lluita.

Membres del Club de Lluita Camp de Morvedre guardonats en la Gala de la Federació Valenciana de Lluita. (03-02-2017)

El 2 de febrer, en la Fundació Esportiva Municipal de València va tindre lloc la Gala de la Federació Valenciana de Lluita on es van lliurar els guardons als clubs, tècnics i esportistes més destacats de 2016. El Club de Lluita Camp de Morvedre va ser el club que va brillar amb llum pròpia, sent l'entitat que va rebre més guardons, perquè va rebre 7 dels 23 concedits. Amb cada premiat es va emetre un emotiu vídeo.
Els premis rebuts van ser:
Esportista femenina de l'any: Marta Ojeda Navarro.
Àrbitre de l'any: Pablo Perales Cabrejas.
Entrenador de l'any de Lluites Olímpiques: Pedro Luís Ojeda Martínez
Entrenador de l'any de Krav Maga: Fernando Tomás Bazataquí.
Entrenador de l'any de Lluita Sambo: Dario de Nalda López.
Foment de les Lluites Olímpiques: Club de Lluita Camp de Morvedre
Premi Vicente Pla: Andrés Iniesta Pacheco, esportista olímpic Barcelona 92, per la seua excepcional carrera esportiva.

A aquests guardons cal sumar els concedits al Excmo Ajuntament de Sagunt, pel seu foment de les Lluites Olímpiques, i a l'associació Saguntum Civitas, que han vingut col·laborant amb nosaltres i als quals estem molt agraïts, pel seu foment dels valors culturals de la Lluita. Pel que el nostre municipi va rebre 9 dels 23 premis. Com a representant de l'Ajuntament de Sagunt va estar present, en nom de l'alcalde que es va haver d'excusar a última hora, el regidor de cultura José Manuel Tarazona Jurado, que va recollir el premi, i ens va dedicar una paraules sobre la lluita i el seu suport per part del consistori i va recordar el passat VI Torneig Ciutat de Sagunt celebrat en el Teatre Romà.
Per part de Saguntum Civitas va recollir el guardó la seua presidenta Ruth Villar Latorre, acompanyada també pels membres de de la seua junta directiva Francisco Agudo Fernández i Isabel Guillem Lledó.

La gala va comptar amb l'assistència del Subdirector d'Esports de la Conselleria, amb el qual vam poder departir i comentar projectes.

Excepcional organització per part de la Federació Valenciana, aprofitem per a felicitar el seu president David Armendáriz Arauzo per la seua labor i el seu suport durant enguany que esperem tinga continuïtat en el present.

Trasllat i obertura de la nova sala de Lluita. (04-01-2017)

          Ahir 3 de gener, vam prendre possessió de la nova sala de Lluita, que està situada en el Poliesportiu Internúcleos, al costat de les pistes d'atletisme. Després de més de 65 anys, per fi s'ha aconseguit tindre una sala on es puga entrenar amb les dimensions reglamentàries. La nova sala té unes dimensions aproximades de 13x13 m, per la qual cosa es va muntar un tapís de 12x12 m reglamentari, quedant un xicotet corredor. Desgraciadament els pesos no caben, però ja s'està gestionant una ubicació annexa a la sala. De moment es queden a la sala vella, de la qual encara es farà ús..

     

      

lluitacmorvedre@yahoo.es